LowriderGirl kérdése:
Budapesten (vagy közvetlen közelében) lovaglás, lovasoktatás?
Figyelt kérdés
Tudom, volt már hasonló kérdés, de egy év alatt is sok minden változhat. Tudtok esetleg Pesten, vagy legalábbis a várostól nem túl messze jó lovardát? Régebben lovagoltam (vidéki vagyok), de nagyjából kezdőként mennék most újra. Közvetlen, barátságos oktatók és nem horribilis árak előnyben... Tapasztalatokat szívesen olvasnék.2016. aug. 29. 07:29
1/2 anonim válasza:
Equina Lovasfarm Ócsa, Budakeszi Lovarda, Csömörön a Sportlovarda😊
2/2 anonim válasza:
Igaz,félórára Budapesttől,de azért megpróbálom. Szigetszentmártoni Lovasudvar. Szigetszentmártonban található,a futballpálya mögött. Nemtudom,mennyire vagy fejlett lovaglás terén,de ha most kezdesz lovagolni,akkor is ajánlom. 4 iskolaló és 4 póni van. Egy óra osztálylovaglás 3000 forint, fél óra futószárazás 2000. Én csak kétszer estem,de az egyik másvalaki miatt volt,a másik pedig érthetetlen okokból bakolt egyet a ló,de szinte állásból estem le. Egyébként kisebb gyerekek járnak javarészt,de ha 70-80 centimétert ugrasz,akkor is ajánlom. Afölött viszont nem igazán,csak saját lóval. A bértartás 40000/hónap,a tábor 30000 öt napra,napi kétszer egy óra lovaglással,háromszori étkezéssel. Ha érdekel,jelezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!