Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen lovat ajánlotok 156 cm...

Milyen lovat ajánlotok 156 cm 11/l lánynak?

Figyelt kérdés

2016. aug. 25. 09:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Versenyző szinten lovagolok 3 éves korom óta és egy rendes nagy lovat szeretnék
2016. aug. 25. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kérdés? Olyan lovat válassz, ami kicsivel nagyobb nálad, így nem növöd ki olyan gyorsan, jó esetben egyáltalán (pl klassziuks iskola szerint a ló 20 centivel kisebb a lovasánál, de ugróban általábn egymagasak), és megfelel a céljaidnak, amiről mondjuk semmit se írtál. Nézz meg többet, és válassz a szerint, melyik illik a legjobban hozzád, és a választott terveidhez. Ugrósportra nyilván ne lipicait nézz, de nagyátlagban elnmondható, hogy egyedet válassz, ne fajtát.
2016. aug. 25. 12:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi.A versenyezni szeretnék vele
2016. aug. 25. 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha már ilyen ügyesen lovagolsz, ilyen régóta, akkor már tudnod kellene, és az edződ kellene megkérdezni.
2016. aug. 26. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Amilyet szeretnél, meg amilyenre telik... :)

Most a magasságod, korod, és az alapján, hogy versenyzel, nem nagyon lehet lovat ajánlani. De azért én megpróbálom.

11 éves lány vagy. Ha tapasztalt lovasnak is gondolod magad (persze, nem mondom, hogy nem lehetsz az, én is ismerek nagyon ügyes 11 évest), fizikailag nem feltétlenül vagy olyan erős még, mint pl egy lovaglásban veled egy szinten álló 15 éves. Tehát egy nehezen kezelhető, ugrálós, kiszámíthatatlan és/vagy csődör lovat semmiképp nem ajánlok, hiszen nehezebben tudnál rajta fent maradni, ügyesen megfogni, mint egy erősebb izomzatú lovas.

Versenyezni akarsz vele. Gondolom, minél hamarabb. Tehát ne egy olyan lovat válassz, aki még életében nem volt versenyen, inkább egy sok versenytapasztalattal rendelkező, versenyhelyzetekben is higgadt maradó, lószállítótól nem félő lovat válassz. De amúgy miben is akarsz vele versenyezni? Mert azt nem említetted...

És oké, hogy versenyszinten lovagolsz. De ez jelentheti a kis háziversenyeket, de azokat a díjugrató versenyeket is, amikhez már REV kell. Tehát: Pontosan mit jelent hogy versenyzel?

De amúgy igen, az edződdel beszélj, ő tudja, milyenféle ló illik hozzád, a tudásodhoz. És persze, az is szempont, hogy mit engedhettek meg magatoknak. Mert mint tudjuk, a lovak árának határa a csillagos ég...

2016. aug. 28. 07:18
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Iskolalovat és egy jó edzőt :)

Őszintén megtartani 11 évesen a 30-40 kilóddal semmilyen lovat nem tudsz...

Ha te egyedül ellátsz egy lovat 11 évesen hát én a kalapom megeszem. Maradj még minimum 5 évig a karámban tapasztalt edzővel.

A lovak nem gyerekjátékok...

Ha a szüleid normálisak nem vesznek meg neked semmiféle lovat. Még egy pòni is komoly tapasztalatot és erőnlètet igényel sőt...

2016. aug. 31. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Én 11 vok, én 147cm....Én valoszinuleg fogok kapni lovat nemsokára.Szerintemne megprobálkozhatsz a gidránnal vagy a lipicaival vagy az angolteliverrel.Csak hát nem olcsó egy olyan ló ami bevanlovagolva volt versenyen szép...stb
2016. okt. 1. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Semmilyet sem. Az én lovam reggelire megenne a 156 centiddel, a 30 kilóddal meg a rózsaszín kis szetteddel együtt :)

Ne álmodj saját lóról MÉG előbb menj el jò szakemberekhez és jó lovakhoz tanulni.

3 évesen versenyeztél... aham :D

2016. okt. 1. 15:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a zöld pacsi!!!!am 3 évesen kezdtem lovagolni csak ne volt túl érthető a mondat és 6 évesen kezdtem el versenyezni
2016. okt. 1. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:

6évesen versenyezni hm biztos vagy ebben ?

Ne akarj még lovat én második lónak csikót kaptam persze 17 éves voltam és 12 éve lovagolok nem gondolod hogy egy nagy verseny ló megesz reggelire vagy vacsorára?

2016. okt. 1. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!