Honnan lehetne pónit bérelni?
Figyelt kérdés
Unokahúgom szülinapjára szeretnénk bérelni egy pónit. Lehetőleg olyat szeretnénk amit be lehet fújkodni színes hajlakkal, vagy rátehetünk egy kamu szarvat. Ezt bírják a pónik? Egyáltalán ha lehet bérelni kérlek segítsetek! (bocsi ha érthetetlenül írtam le, kérdezzetek bátran)2016. júl. 27. 12:02
1/13 anonim válasza:
Ez nagyon vicces. :DDDD
"..amit be lehet fújkodni."
Én csak a pónit sajnálom. :(
2/13 LiliáneGoldkidd válasza:
Szerencsétlen lovat nem fújkáljátok már.. Gondold magad a helyébe,elhiszem,hogy jó partit szeretnél az unokahúgodnak,de akkor vegyél neki egy plüss lovat...
Esetleg lovagoltatást egy közeli lovardában..
Szóval egy futószárazás kb. 2-3 ezer FT egy lovardában... Én is lovagolok és ha ilyet tennének a lovammal sírva fakadnék,de nem csak én,a ló is.
3/13 anonim válasza:
Vegyél neki játéklovat, idióta.
4/13 A kérdező kommentje:
Jó, jó értem a hajlakk az nem oké.. :D De a póni sörényébe bele lehet fonni színes szalagokat igaz? És honnan tudnék bérelni? Vagy tudtok olyan lovardát ahol rendes dolgozók vannak? Felhívtam párat mindegyik azt mondta hogy nmég simogatni se azt letette
2016. júl. 27. 12:23
5/13 anonim válasza:
Csodálkozol? :D
Én is letenném ilyen ötletekre a telefont.
6/13 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem lehetne e pónit bérelni vagy simogatni de egyszerűen letette. a szinezős ötlet csak most jutott eszébe az unokahúgomnak. (nem tud a szervezkedésről, alapból szeretne egy pónit)
2016. júl. 27. 12:57
7/13 anonim válasza:
Holdfény lovarda viszont tud lovagolni? Mert ha nem akkor kapjon inkább lovas oktató bérletet. A holdfenybol bérletünk volna mi is .Itt sorolom hogy miket kell tudnia:a póni/kisló teljes pucolása pata kaparás is. felszerelése úgy hogy ne törje a pacit .Tud lovagolni 3jármodban biztos és nem esik le a lóról ha az egy picit megugrik alatta.Leírom azt az árát amit nekem mondtak heti4szer lovagolhattam volna . (Végül nekünk nem volt már elég időnk a nyáron ezért lefújtuk )Nekem 25000ft /hó mondtak de elvileg fel lehet osztatni hetekre.ÉS AZ ESZEDBE NE JUSSON HOGY HAJFESTÉK! !!!!Kíméld a pacit.Az is lehet hogy csak kis ló ami nem póni olyan lesz.
8/13 anonim válasza:
Jajj nyugi már emberek 😀 persze van ilyen póni- Ponyland-póni házhoz, honlapjuk is van (www.ponihazhoz.hu) és nagyon ajánlom őket! Személyesen ismerem őket, nagyon cukik a pónik, nyúzhatóak, festhetőek
9/13 anonim válasza:
Én félig-meddig off-ban kérdezném a sok sajnakozótól: A versenylovakat miért nem sajnáljátok? Még sosem láttam senkit a hazai vagy nemzetközi versenyeken, hogy azon picsogna, hogy a lovak be vannak fonva és némelyiken még csillám is van... Nyilván küldenek valami kezelőszemélyzetet is a ló mellé, aki mondja, hogy mit lehet és mit nem. Mi is vittünk pónit karácsonyi vásárokra, és még mindig itt szaladgálnak. Pedig ezüst meg piros volt a sörényükbe fonva és még pirossal is volt megtakarva!!!
10/13 anonim válasza:
A ponik birjak, nem cukorbol vannak, de a gazdajuk mar nem hinnem, hogy lelkesedne erte, ha a lovat kekre fujjak. :D Szerintem menj el egy lovardaba, es ott beszeld meg a tulajdonossal. En inkabb azt tanacsolom, hogy szepen csinositsak ki a ponit, lehet neki szalagokat fonni a sorenyebe, meg rarakni szep nyerget, ezzel nem lesz baja a gazdajanak. De ilyet ne is mondj neki, hogy fujja le, mert nem fogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!