Lóvásárlás előtt állok de nem tudom eldönteni h díjlovaglásra hannoveri vagy oldenburgi lovat vegyek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 22:33
1/12 anonim válasza:
Nagyon szerencsés vagy! 😀 Nekem a Hanniveri fajta jobban, tetszik, de a tanácsom, hogy ne fajtát hanem egyedet válassz. 😉
2/12 anonim válasza:
Nagyon szerencsés vagy! 😀 Nekem a Hannoveri fajta jobban, tetszik, de a tanácsom, hogy ne fajtát hanem egyedet válassz. 😉
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi☺
Megkérdezhetem h miért a hannoveri?☺🐎
2016. júl. 25. 08:02
4/12 anonim válasza:
származás. :) nálam ez lenne a fő szempont. Díjlovira ajánlom a lipicaikat. :)
5/12 anonim válasza:
Jézus nehogy lipicait vegyél :D Minden bunkóságtól eltekintve, a lipicai a díjlovaglásban egy "divatjamúlt" fajta, sokat mozog felfelé, de nem eleget előre.
A hannoveri és az oldenburgi mindkettő jó választás lehet, akárcsak a többi német sportló. Ajánlom, hogy ne fajtát, hanem egyedet nézz, mozgást, képességet és származást. De mindkét fajtában találhatsz tehetséges díjlovakat.
6/12 anonim válasza:
Mind 2 fajtában nézz meg,próbalj ki több lovat és képzettség alapján válassz. Hülyeség lenne azt mondani h csak oldenburgi vagy a hannoveri,mert ezekben is vannak elszart lovak.
7/12 anonim válasza:
NEM FAJTA A LÉNYEG,HANEM AZ EGYÉNISÉG ! Ha olyan az egyénisége egy angol telivérnek,avval is elérhetsz csomó mindent még esetleg egy hannoverivel nem.Ne fajta alapján válassz,idomítottsága,s személyisége alapján válassz.
8/12 anonim válasza:
Akkor elég hamar elakadtál. Abszolút lényegtelen a fajta. Először azt kéne eldönteni, hogy mit szeretnél az adott lóban látni és utána nézegetni a papírjait.
9/12 anonim válasza:
KB , mindegy milyen szarmazek az erdekes hogy mit tud es hogy te mit akarsz belole kihozni
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ☺
Valószínüleg megfogok nézni hannoveri és oldenburgi lovakat is és amelyik egyed a legjobb számomra azt választom.
2016. júl. 27. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!