Mit gondoltok az ugrásomról? Szőrén/Nyeregbe (Kép)
Figyelt kérdés
Még nem ugrok nagyokat :)
Képeket priviben küldök.
Szerintetek mit kéne javítanom?
2016. júl. 13. 23:11
3/13 anonim válasza:
Én sem tudom hogy jó e a tartásom de hiába nézegetek ugratós vidiket/képeket nem lessz jobb
9/13 A kérdező kommentje:
Oké küldeni fogom mindnekinek ^^
2016. júl. 14. 13:42
10/13 anonim válasza:
Eloszor is, sokkal kevesebbet fogj a kezeddel, ne a szarakat hasznald egyensulyozasra. Mozditsd elore, a szaja fele a kezedet, mert nagyobb ugrasoknak nagyon meg fogod akasztani a lovat. Nagyon nagyot konnyitesz es rafekszel a lo nyakara. Probald meg a fenekedet inkabb hatrafele mozditani, hogy a sulypontod ne essen ennyire elore. A labad jo helyen van, magasabbakon is maradjon szepen a hevedernel, viszont vedd a kengyelt rovidebbre, mert felhuzod a sarkadat.
A szores kephez is ugyan ezeket lehet hozzafuzni, de ott konnyits ki. Nem tudom, hogy hatramaradtal-e, vagy szimplan nem konnyitesz, de egyik sem jo.
Sok sikert a fejlodeshez, kezdetnek nem rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!