Lovagolnak még manapság a fiatalok?
Szia. Igen, néhányan vannak. Ismerősi körben sokan szeretnének, de ezen a környéken nagy luxusnak számít. Én is csak néhány évig engedhetem meg magamnak, előre sajnálom, h abba kell majd hagynom..
27/N
Szerintem rengetegen vannak úgy, hogy nem engedhetik meg maguknak és ráadásul még rohadtul messze vannak a jó lovardák. Én csak tömegközlekedéssel tudok menni és oda- vissza 3 óra az út! A hozzám közelebbi lovardákat is kipróbáltam de csak szar lovak voltak.
Egy 16 éves lány Budapestrõl.
Én 21 éves lány vagyok, és már nagyon régóta, kis megszakításokkal, de űzöm a lovaglást.:)
Az én ismeretségi körömben, nem nagyn vannak lovasok, egy van akinek egy sajátja is van, a többiek még gimi előtt abbahagyták.
Szerintem sokkal többen űznék, ha lenne rá pénzük, vagy idejük. De nagyon sokan sznob hobbinak vagy "nem sport"-nak tartják, vagy egyéb előítéleteik vannak.
A fiatalok pedig millió egy okból abbahagyhatják:
-suli,
-buli, többek között.
9 éves korom óta lovagolok és 20 éves vagyok :) 14 évesen kaptam meg az 1. lovam, aztán hoztunk mellé később egy másikat. Már 4 éve otthon tartjuk őket és 6 éve megvannak.
Igazából sok kislány kezd lovazni (fiúból kevesebbet látni), de azt vettem észre, hogy tinikorukban a legtöbben abbahagyják. a haverok, bulik pasik/csajok lesznek a fontosabbak. Időigényes dolog, hisz ha bértartásban van, ki kell járni hozzá lelovagolni, letakarítani stb. Nem szánnak már rá időt, egyre kevesebbet járnak ki és abba hagyják. Múltkor ellátogattam a lovardába, ahol régebben lovagoltam és a régi lovastársaim közül csak páran maradtak ott. Pedig csak 4 év telt el. Volt amelyiknek lova is volt és eladták. Nem értem miét lenne ciki ha egy fiú lovagol. Tényleg ritka srácokat látni a lovardákban, de szerencsére akad egy pár. Apukám lovagol amúgy :D Később kezdte mint én, felnőtt fejjel, de azóta is kijön velem lovagolni. Ezért is hoztuk el a 2. lovunkat, így ketten is tudunk egyszerre lovagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!