Miért szelel a lovam mikor lovaglom?
Figyelt kérdés
Mindig szellent. Egyfolytában. Tudja valaki,h mitől? Vagy hivjak állatorvost?2016. júl. 2. 21:39
12/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezem a dokit :) . Kanca igen . :) lehet,h az ellés közben volt valami,de nem tom. Nekem azt mondták,h még nem volt vemhes azán megállapították,h mar volt csikója. Lucernát eszik és roppantott zabot,darált kukoricával keverve. Picit formás :) és most dolgozunk rajra,h le menjen egy pár kiló :) az előző helyén 2* ekkora volt és már így is rengeteget haladtunk, csupán minden nap mozog. Köszi mindenkinek. :) megynyugodtam,de azért meg fogom nézetni. :) a díjjugratós is nyugtató,köszi. . Ő is nagyot ugrana csak hát féltem :/ 124 cm és 110 ugtik simán. Nekem az mar sok lenne 😁 nem hagyom ,vagyis nem is próbáltatom. Egyszer ugrotta véletlen. Ki vplt engedve és ott hagyták a rudat és Ő jó kedvében volt hat átugrotta 😂
2016. júl. 3. 21:46
13/13 anonim válasza:
Szia, az en lovam is néha elkezdi, esetleg meg ugye a jo belmukodes mellett lehet meg az is az oka hogy vagy trágyázni akar (kisebb az esélye) vagy csak szimplán jol érzi magát :) ha esetleg lattal mar bakolva "futkározó" azaz játszó csíkokat vagy felnőtt lovakat ok is szellentenek kozben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!