Vizes a térde, egy esés után?
Figyelt kérdés
A lovam 2 nappal ezelőtt terepen meg ijedt majd megbotlott és át esett egy kisebb kidőlt fenyő fán aminek az ágai kissé szét vágták az egyik hátsó lábát illetve egy ág szépen könyöknél szét vágta a lábát. Orvos természetesen volt kapott fájdalom csillapítót,gyul.csökkentőt,stb. Illetve a vállán a vágást össze varrta. Tegnap estére viszont azon a lábán a térde eléggé be vizesedett de nem sántított. Egy kicsit sétáltam is vele hogy le menjen és egy picit jobb is lett. Fel is hívtam a dokit ma ismét jön. Viszont reggelre is vizes volt de már sántít, tapintásra nem meleg de érezhető hogy "lötyög" benne a folyadék. Esetleg valaki volt már hasonló helyzetben? Mivel tudnék neki addig is segíteni?2016. jún. 22. 10:12
1/2 anonim válasza:
Látom, nem mostani kérdés. Csak úgy megtalaláltam valahogy. Érdekelne, mi lett aztán??
2/2 A kérdező kommentje:
Doki volt,azt mondta nem baj majd a víz el kezd le felé menni és lejeb lesz pufi aztán bokánál, aztán el tűnik. Így is volt 2 nap után teljesen el tűnt a víz. Ez idő alatt nem mozgattam csak annyit mozgott amennyit ő akart.
2016. júl. 18. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!