Baj ha még nem estem lóról?
Figyelt kérdés
10éve lovagolok de 5éve rendszeresen. Haladó lovas vagyok, általában terepre vagy túrákra járok és eddig nagyon sok lovon ültem már. Sokszor ijedt már meg alattam ló: volt hogy ugrott egy nagyot oldalra, vagy állásból vágtát csinált de mindig fennmaradtam. Mindig azt mondják, hogy aki nem esett le lóról az nem igazi lovas. Hagynom kellett volna, hogy leessek ezeknél az alkalmaknál?2016. febr. 17. 18:23
1/6 anonim válasza:
Dehogy is azt csak biztatasbol mondjak kulomben sose dicsernek meg az embert ha egy ilyesztobb helyzet utan fenmaradt a lovas(ezt nyilvan a kezdobbeknel) de nem kell a lenyeg h a lovas mindig a lovon maradjon sose hagyd es ne is ugorj le csak nem szeretnel sajat magadnak fajdalmat okozni:') legalabb megtanitottak, a nem zart ules miatt esnek a lovasok amit a kezdoknel a jo nyugodt lovalasztassal lehet kompenzalni h ne tortenjen baj.
2/6 anonim válasza:
Hidd el nem baj ha nem esel két hónapja van lovam és egy héten többször is esek mert egy makacs pónim van hidd el nem jó érzés nehogy leugorj. :) sok sikert ahoz hogy sose ess le :) én is egy párszor fent maradok mikor kirúg,megilyed, megugrik. De hidd el durvábbakat szokott csinálni :'( ne ess le :) sok sikert!!
3/6 anonim válasza:
Nem sikk leesni. Nagyban befolyásolja az esések számát az is h milyen lovakat lovagolsz,idegbeteg bohókat aki lovagol nyilván többet esik mint aki nyugodt lovakon van. Nem ezen fog állni vagy bukni ,most attól nem leszel jobb lovas ha direkt leesel..
4/6 anonim válasza:
Ezt azért mondják, mert szinte együtt jár a lovazással :)
Ne úgy értsd, hogy KÖTELEZŐ leesnie a lovasnak :P
Olyan, mintha azt mondanám, hogy: nincs festés paca nélkül (ez elég béna példa, de gondolom érted)
5/6 anonim válasza:
Bajnak nem baj, van ilyen. De nem is kell magadtól elszállni, hogy ettől már mekkora profi vagy :) Igazából nem jelent semmit szerintem.
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj.Szerencsés, ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!