Mi a véleményetek erről a kobakról?
Akkor egyelőren szerintem nem rossz választás, veled egy szinten vagyok, és nekem is Fouganzás van, igaz, másmilyen.
Egyre figyelj: Nem túl durván, de nyomkorászd meg a kiszemelt darabot, fontos hogy ne recsegjen, nyikorogjon!
ez volt még, amit kinéztem, ez nyilván már más kategória, nem tudom, hogy tényleg annyira jó, mint amilyen az ára, vagy csak azért ennyi, mert Tattini. Egyébként próbáltam drágább (60-70 ezres) Casco kobakot is, de olyan kényelmetlen volt, mintha egy lábast húztam volna a fejemre... :D
Neked milyen típusú Fougansád van?
A Tattinivel nincs tapasztalatom, abbna nem tudok segíteni, hogy az jó lesz-e vagy sem.
Ami még volt az egy 32 ezres kobak, azt a Nagylovasban vettem, Covalliero márkájú volt. Az egyben volt nagyon, kényelmes is volt, állítható is, igaz, ugókobak volt, de tükéletes volt hobbizni.
Most ilyenem van
Ezt én is próbáltam, de azt mondta az eladó hölgy, hogy ez pasi kobak, és az egyik szorított, az eggyel nagyobb pedig már lecsuszott a homlokomig.
Covalliero-t is néztem, de valahogy az sem volt kényelmes. Azt mondta az eladó, hogy nagyon érzékeny fejem van, úgyhogy el fogok a kobakvásárlással szórakozni egy jó darabig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!