Mi a véleményetek erről a kobakról?
2015. júl. 9. 21:08
2/8 anonim válasza:
Nekem az első (a tattini) volt. Én szerettem ,kényelmes volt és biztonságos id vagyis amikor estem benne nem volt semmi probléma.
3/8 anonim válasza:
Tattini jónak tűnik. Nem hallottam róla rosszat. A Decathlonosról viszont igen. Nézz körül itt gyakorin vannak kérdések ezzel kapcsolatban és vannak többen is akik rosszat írnak róla. De attól ez az 1 még jó lehett attól.
4/8 anonim válasza:
Szia! Nekem az első biztonságosnak tűnik. Ezt te érzed, lényeg, hogy kényelmes legyen, és megvédjen az ütésektől. Ha tudsz, inkább keress jobb állapotú, használt kobakot, az olcsóbb kicsit.
5/8 anonim válasza:
Nagyjából egy kategóriában vannak szerintem, bár én egyiket sem venném meg.
Nekem is ilyen bársony kobakom van (Fouganza, és pontosan ugyanilyet már nem gyártanak, mert jó pár éves), és borzasztó kényelmetlen, ezek a bársonyok nem szellőznek, én még télen is beleizzadtam.
6/8 anonim válasza:
Én Casco-t használok, csak ajánlani tudom...
7/8 anonim válasza:
A casco viszont azért nem ez az árkategória.
8/8 anonim válasza:
Csak a casco mondjuk egy nullát az ár mögé ír...
Egyébként ugyanazokat a tanúsítványokat kell megszereznie mindnek, hogy kobaknak hívhassa magát, tehát nem a biztonság, hanem a szellőzés és a kényelem az igazi kérdés csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!