Hogy érik ezt el díjlovaglásban?
Sok éves verejtékes munkával,idomítással ,képzéssel
A jó mutatós lovaknak alapból ívelt hattyúnyaka van,ezt izmosítani lehet még sok munkával,és szép mutatós lesz.
Utolso: A masodik kep lenyegesen jobb az elsonel, de meg mindig hamis kraglit mutat. Nem a tarko a legmagasabb, egyertelmu a tores a 2-3. nyaki csigolyanal, es hatso labak kevesbe aktivak, mint kellene lenniuk. Szerintem.
Ez a kep nekem jobban tetszik: [link]
Itt latni, hogy egyertelmuen a hatso labakbol eredo ero, tobbletsuly miatt igazodott fel a lo, a szarak is szinte lazak. Itt, amikor ilyen termeszetesen jon a pozicio, mar a nyak-fejtartas sem izzadsagszagu!
Persze, aktiv, de azert, mert soha nem a patanyomat vesszuk alapul, mint tamaszpont, hanem a lo sulypontjat. Mivel az osszeszedettseg alapja a sulypont hatrahelyezese, ezert aktiv a hatulja osszeszedettsegben (a helyes osszeszedettsegben). A kepen, amit te linkeltel a lo az elejen van, ezert mondtam, hogy nem elegge dolgozik a hatuljaval, hisz akkor negy labon lenne a suly kozepugetesben is.
Az en kepemen piaff van, es azert dontottem ugy, hogy veluk szemleltetem a helyes osszeszedettseget, mert a versenyeken a piaffnal es a passagenal a legszembetunobb a pszeudomozgas. Itt a lo szinte laza szaron, egyertelmu konchajlitassal, tag toroktajekkal, szabad vallakkal es magas tarkoval hajtja vegre a kert feladatot, ami szoges ellentete azzal, ami a kerdezo szemet bantotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!