Nyeregjavítás!?
Van egy műanyag (sigma) nyergem, de nekem már nem kell és el szeretném adni, de előtte gondoltam kicsit foglalkozok a kinézetével ne úgy nézzen ki mint amit egy szeméttelepről szereztek.
Két (sajnos viszonylag nagyobb) hibája van: Az első nyeregkápánál kiszaladt az anyaga. Ezt hol lehet megjavíttatni, vagy hogyan? A másik pedig a kengyelszíj befűzésére alkalmas kis bujtató (megmondom őszintén ennek nem tudom mi a neve) leszakadt, és mivel nem bőr a nyereg a műanyag oda volt varrva/ragasztva. Ezzel mit tudok kezdeni, hogy tudom kijavítani?
Remélem érthetően fogalmaztam :)
Légyszi, ha tudtok segítsetek, vagy esetleg egy szakembert ajánlani, aki nemcsak bőr nyergekkel vagy törött vázakkal foglalkozik. Az se fontos, hogy kifejezetten nyerges szakember legyen.
Nem érdemes foglalkozni vele. Eleve az ára miatt, mert használtan 35-40-nél többet úgysem kapnál érte jó állapotban sem, illetve mert amennyibe kerülne a javítás, azt az ára nem biztos hogy visszahozná.
Nem is tudok olyan nyergest, aki szintetikust javít, de hát ilyen olcsót nem is érdemes.
A kengyelszíj bujtatóját ha megvarrják is látszani fog, hogy javított. A kápánál az anyagot is bár nem tudom, hol jött le, de lehet teljes felületen kellene cserélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!