Rég óta lovagolok, de a ló rálépett a lábamra, és iszonyúan fáj. Ötletek hogy lehet csillapítani? Történt még valakivel ilyen? Mi legyen? (képpel)
Pénteken az egyik ló amikor vezettem rálépett a lábamra.Nagyon fájt,bepirosodott kékült.Erre ma hétfőn,megint rálépett,de így is fájt,de most úgy éreztem mintha a szememet vájnák ki.
Rögtön megnéztem,vérzett,belilult betagadt egy kicsit.Nem nagyon tudok rá állni.
Amúgy még csak annyit hogy a ló lábán olyasmi patkó van ami gátolja hogy csússzon ezért olyan mintha egy kicsit szögecses lenne vagy nemtudom.Amilyen szerencsétlen vagyok épp a lovarda legnagyobb lova lépett rám.
Jójó,nem olyan dúrva,de fáj.
Valami ötletek hogyan lehetne ezt csillapítani?Ill. történt még valakivel ilyen?
anya szerint csak zúzódás meg az ahogy a ló megnyomta az ereket...Hát szerintem az a baj hogy 2x is rálépett a paci...
Nem tudom mit tegyek próbáltam kenni de nem birok hozzá érni se mert annyira fáj ha végighúzom a kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!