Vele indulhatok majd valahogy a nemzeti vágtán?
Figyelt kérdés
Nagyon jó képességű lovam van. Versenyre született viszont a származása 100%-ban ismeretlen.
Esély sincs rá hogy így indítsam? Nem lehet valami vértesztet csinálni amiből lejön hogy milyen fajta?
2016. máj. 17. 10:58
11/18 A kérdező kommentje:
Miért nem rendeznek amatőr nem származásos lovaknak is galopp versenyt? ezt nem értem ezért gondoltam a nemzetire. de még oda sem mehetnénk ezek szerint A lovamnak minden papírja rendben van kivéve a származas mert az ismeretlen.
Az én lovam rettentő gyors barátnôm tréningben lévő 3 éves telivérjét levertük.Semmi verseny nincs számunkra?
2016. máj. 19. 12:14
12/18 anonim válasza:
Ahogy írták fentebb,igazolt származás nélküli ló lehet akár telivér is,tehát már eleve nem indulhatna félvérek között.
13/18 A kérdező kommentje:
De miért nincs versenyismeretlen lovaknak is??
2016. máj. 20. 15:33
14/18 anonim válasza:
Mert túl nagy a visszaélés esélye. Simán megéri nullásra süttetni a telivérem és verni az egész mezőnyt... Ráadásul ez a tudatos lótenyésztés és célzott szelektálás halála, ha mindent lehet velük, ne csodálkozzunk, hogy ott tart a magyar lótenyésztés és a lovak ára is, ahol. Nyilván ezt nehéz elfogadni, meg szar érzés, de ismeretlen lóval csak a nem hivatalos versenyek vannak.
15/18 A kérdező kommentje:
Igen értem én csak nah itt van egy gyors lovam én tudom hogy nem telivér. De ha pl nem pénzdijasak lennének a versenyek? Akkor nem érné meg telivért 0 ra sütetni.
2016. máj. 22. 06:23
16/18 anonim válasza:
Te is csinálhatsz ilyen versenyt nyugodtan.
17/18 anonim válasza:
A nem pénzdíjas verseny pedig a falunapi gyorsasági kategória, oda mehetsz is, valószínűleg senki se fogja megtiltani.
18/18 anonim válasza:
Ismerelteln fajtűjú lóval nem indulhatsz, mivel így nem tudod bizonyítani papírokkal, hogy pl. nem 100% angol telivér. Az előttem lévő hozzá szólóknak pedig nem teljesen van igaza. Van aki igen is szereti a lovát és indul.Én külföldi vagyok és hatalmas élmény kijutni a saját lovammal külföldre. Ahol a több ezer ember előtt vágtázhatok. Miből gondoljátok, hogy gyilkolom a lovat ezzel? Az én lovam igen is imád futni és versenyezni. De ízlések és pofonok! Nekem nagyon tetszik a Nemzeti Vágta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!