Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Az Aranypatkó lovarda milyen?

Az Aranypatkó lovarda milyen?

Figyelt kérdés

Leginkább arra gondolok, hogy a bértartás milyen náluk? Hol vannak a lovak és milyen körülmények között, mennyibe kerül meg a pálya használatért kell e külön fizetni?

Köszi a segítséget.

2016. máj. 16. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szar

Bokszba vannak a lovak és kiviszik őket legelni..(de szerintem csak akkor ha van rá igény és gondolom plusz pénz)

Nem tudom mennyibe kerül lovagolni jártam de miután felraktak futoszárra mondván,hogy nem tudok lovagolni hagytam a fenébe..

A pályáért 1-2 éve nem kellet fizetni

Semmiképp nem vinnék ide lovat,de ez az én véleményem

2016. máj. 16. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csatlakoznom kell az előttem szólóhoz.

Annyit tennék még hozzá, hogy félnapos karámozás van, de a karámokkal az a baj, hogy minden kicsit domboldalon van, nincs egy talpalatnyi föld, ahol a ló egyenesen állhat. A talaj totál agyagos, szar, csúszós, egészségtelen.

Folyamatos a hangzavar, nagyon sokan vannak, a lovak idegesek, feszültek, nincs nyugalmuk. Én kábé akkor fordultam meg, amikor láttam, hogy mennyire nagy a hangzavar és milyen idegesek a lovak.

Ha el tudod kerülni, tedd meg, hogy nem a saját bőrödön tapasztalsz.

2016. máj. 17. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlom!!
2016. máj. 17. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nincs fedeles, a boxok azok összetákolt valamik, a tető meg lyukas
2016. máj. 19. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Csoda,hogy még hagyják működni ezt a "lovardát",ha ilyenek a körülmények.
2016. máj. 19. 22:43
 6/6 anonim válasza:
Ez már régebbi kérdés ugyan, de most én tudom ajánlani:) Fél napig minden ló saját karámban van, a társaság nagyon jó. Van egy kisebb fedeles lovarda, körkarám, díjlovas négyszög, és egy nagyobb pálya akadályokkal. A pálya használatáért nem kell külön fizetni, csak a kovácsért. modernnek nem mondanám. Ha lenne lovam én biztosan oda vinném, főként a társaság miatt, és hogy ismerem:) De szerintem pofátlanul drága
2020. nov. 29. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!