Az Aranypatkó lovarda milyen?
Leginkább arra gondolok, hogy a bértartás milyen náluk? Hol vannak a lovak és milyen körülmények között, mennyibe kerül meg a pálya használatért kell e külön fizetni?
Köszi a segítséget.
Szar
Bokszba vannak a lovak és kiviszik őket legelni..(de szerintem csak akkor ha van rá igény és gondolom plusz pénz)
Nem tudom mennyibe kerül lovagolni jártam de miután felraktak futoszárra mondván,hogy nem tudok lovagolni hagytam a fenébe..
A pályáért 1-2 éve nem kellet fizetni
Semmiképp nem vinnék ide lovat,de ez az én véleményem
Szia!
Csatlakoznom kell az előttem szólóhoz.
Annyit tennék még hozzá, hogy félnapos karámozás van, de a karámokkal az a baj, hogy minden kicsit domboldalon van, nincs egy talpalatnyi föld, ahol a ló egyenesen állhat. A talaj totál agyagos, szar, csúszós, egészségtelen.
Folyamatos a hangzavar, nagyon sokan vannak, a lovak idegesek, feszültek, nincs nyugalmuk. Én kábé akkor fordultam meg, amikor láttam, hogy mennyire nagy a hangzavar és milyen idegesek a lovak.
Ha el tudod kerülni, tedd meg, hogy nem a saját bőrödön tapasztalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!