Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Aranypatko lovarda?

Aranypatko lovarda?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az Aranypatko lovardarol tudnátok mondani véleményt,es információkat ?köszönöm :))

2015. dec. 18. 13:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Egyébként nem a bértartás érdekelne ,hanem a hobbilovaglás.

:)

2015. dec. 18. 17:55
 2/12 anonim válasza:

Én azt nem ismerem de tudok ajánlani egy szuper jó lovardát,és nem is drága

hely:Pátka Red horse Ranch

2015. dec. 19. 09:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Igazából jártam eddig is lovagolni,es az inkabb az angol lovaglas volt,de mondjuk a Westerntől sem zárkózom el ,lehet h tul idős vagyok h megtanuljam😄😄
2015. dec. 19. 10:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget !;))
2015. dec. 19. 10:07
 5/12 A kérdező kommentje:

Tudnátok pár információt mondani az Aranypatkó lovardáról?

Koszonom

2015. dec. 19. 15:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jo.

Az edzők nem figyelnek a lovasaikra, nem is oktatják őket, csak egymással beszélgetnek.

egyszer pont látam, hogy 2 lovas ügetett a pályán az edzők meg pályán kívül beszélgettek es a lovasok kb 5 koron keresztul köröztek körbe körbe rossz lábon, de senki nem mondta nekik, hogy mit kene csinálniuk. Egyszóval nem lelkiismeretesek.

(a hibákért Bocsánat telefonról irtam)

2015. dec. 20. 09:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Pont ez a gond a mostanival is ahova járok ,meg meg vannak mas dolgok is...Köszönöm a segitséget!

Talán tudnál nekem ajanlani egyet?

2015. dec. 20. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Vörösvár és környékén van egy csomó lovarda. Azokat nezd meg Menj el mindegyiket kipróbálni egy alkalomra, ha nem tetszik mész a következőhöz, ha tetszik akkor meg ottmaradsz.
2015. dec. 21. 07:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi ;))
2015. dec. 21. 08:45
 10/12 anonim válasza:
Borzalmas. Edzőm keresett helyet, ahol használhatja a lovakat és ott volt lehetősége erre. A kis csapatunk lement és már a körülményektől is behaltunk. A lovak is rémesek, alig lehet állítani, hajlítani öket, totál idegbajosak. Úgyhogy az edzőnkkel ott is hagytuk egy nap után. És az edzőm baromi jól érti a dolgát, szép versenyeredményei(nk) vannak...
2015. dec. 23. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!