Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hány foktol fürdethetem a...

Hány foktol fürdethetem a lovam hideg vizzel? Nálunk árnyékban van 23 C!

Figyelt kérdés
Versenyem lesz pár nap mulva és le szeretném fürdetni... Napon lenne... vezetketném... de hideg vizzel le fürdethetem??

2016. máj. 9. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan!
2016. máj. 9. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne! Hideggel ne! Tegyél ki a napra pár vödör vizet az felmelegíti. Tedd ki reggel és délre biztosan langyos. Azzal fürdesd. ;) Nehogy a hideggel fürdesd tapasztalatból mondom. Majd a nyáron a 30 fokokbam!
2016. máj. 9. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Napsütéses 30 fok az ideális,akkor jó a hideg víz is. Most azért még nem ajánlanám. Mosd át vizes szivaccsal max.
2016. máj. 9. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Hűvös van még ahhoz, hideg vízzel csak kánikulában érdemes lovat mosni. (Mi sem örülnénk ha lelocsolnának minket hideg vízzel, még akkor sem, ha 23 fok van, mert az nem valami sok.)

Ha meg hétvégén lesz versenyed, teljesen felesleges. Inkább ápold le minden nap alaposan, töröld át nedves ronggyal, de hiába mosod le holnap, ha holnapután az első dolga lesz hogy hemperegjen.

2016. máj. 9. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Max a verseny napja előtt fürdesd le, langyos vízzel. 23 fok még nem sok, majd ha lesz 30, akkor lehet fürdetni hideg vízzel.
2016. máj. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!