Egy 22.23 éves volt iskolalónak jó ha kb. heti háromszor-négyszer lovagolom? (részletek lent)
Nagyon jo latni, hogy vannak ilyen gyerekek\tinik még. Magamat latom benned, énis igy cselekedek nemsokarra csak én mar felnőtt vagyok.
Mire odakerulsz megtanulod mire van szüksége a lovaknak, különösen annak amelyik a tied lesz. Szoval egyenlore figyelj es tanulj. Elore ugysem lehet tudni, meg igy látatlanban hogy milyen igényei lesznek majd.
Példaértékű szerintem amit bevallalsz! Szoval kitartás es sok sikert! :)
Szia!
Az elképzeléseid jók, de ez még a jövőzenéje , mert diákmunkát is a legtöbb helyen 16 éves kortól lehet kezdeni. Addigra még sok minden változhat (sokat fejlődhetsz és tanulhatsz a lovakkal kapcsolatban is), DE a mentalitásod és a lovakhoz való hozzáállásod becsülendő és remélem nem fog változni. Ne keseredj el ha pont ezt a lovat nem sikerül majd úgy a gondozásotok alá venni, mint eltervezted, mert nagyon sok ilyen gazdára vágyó ló van még a világon :). Sok sikert a nyuszihoz és minden jövőbeli lovadhoz! (Remélem nem találod sértőnek amit írtam mert semmi rossz szándék nincs bennem, sőt!)
16 éves korod előtt ne mdolgozhatsz, ha jól emlékszem, de ha tévedek, a korhatás akkor is 14 év.
Ezen túlmenően, a lónak mindenképpen kell a mozgás, bokszos tartást nem is javasolnék jó szívvel. A teljes állítás a legrosszabb, amit tehettek vele, viszont edzői jelenlét szükséges lenne.
Viszont, amit még nem ajánlok, hogy kettesben tartsatok egy lovat. Közös lónak... Szóval azt nagyon meg kéne gondolni, mert hiábaa szép és jó most minden, ez nem garantált, hogy még egy évtizedig így is marad.
Vagy ki fizet, ha pl a másik lány alatt lesérül a ló? Mert a közös tartás azt jelenti, hogy anyagi felelősséged van, mivel a ó a tulajdonod, így neked kell kezeltetni. Ez akár százezres tétel is lehet rosszabb esetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!