Mi lehet a baj, mi történt?
2 éves kanca csikóm teljesen nyugodt ló,mindenhol simogathatom. Viszont most amint hozzáérek a hasához(csípője-horpasz alatt),felemeli a lábát,mintha rúgni akarna. Enni ugyan úgy eszik szénát,inni is iszik..Az orvos ma nem ügyel,nem tudom kihívni,fel se veszi a telefont és csak ez az egy doki van...
Nagyon furcsállom a csípőjénél a hasát,mintha lenne egy mélyedés..Tudom,hogy a lovaknak van ,horpaszuk'de nem tudom,furi. Kerek hasa van és az a horpasz akkor is fura...Első lovam,gőzöm sincs,hogy mit tegyek..
Negatív kommenteket nem kérek,köszönöm
Bőrén nem érzel valami furát? Nyomásra érzékeny amúgy, vagy már akkor is jelez, ha csak finoman végigsimítod? Jó lenne, ha végigtapogatnád a hasát végig, kicsit erősebben is, és nézd meg, máshol nem sunyít-e, vagy vmi, mert az is fontos jel lehet, ha máshol is jelez valamit.
Doki jó lenne, ha látná.
Csikissé amúgy válhat egyik napról a másikra, az enyém is van, hogy egyik napról a másikra két marék szőrt dob le egy pontról. De ezt megnyugtatóan csak akkor lehet kimondani, ha minden mást kizártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!