Mi lehet a baj, mi történt?
2 éves kanca csikóm teljesen nyugodt ló,mindenhol simogathatom. Viszont most amint hozzáérek a hasához(csípője-horpasz alatt),felemeli a lábát,mintha rúgni akarna. Enni ugyan úgy eszik szénát,inni is iszik..Az orvos ma nem ügyel,nem tudom kihívni,fel se veszi a telefont és csak ez az egy doki van...
Nagyon furcsállom a csípőjénél a hasát,mintha lenne egy mélyedés..Tudom,hogy a lovaknak van ,horpaszuk'de nem tudom,furi. Kerek hasa van és az a horpasz akkor is fura...Első lovam,gőzöm sincs,hogy mit tegyek..
Negatív kommenteket nem kérek,köszönöm
Ma vettem ezt észre rajta először.
Enni jóízűen eszik,inni iszik,rendesen ürít. Nincs semmi gubbasztás rajta.. Nagyon csikis kanca az biztos,de nem csinált eddig ilyet,hogy erősebb has simogatásra emelte volna a lábát oldalra.. Nem izzad csak ha napon mozgatva van hosszabb ideig. A hasa pedig 'zuborog' de azt már ide kerülése óta, bélmozgása pedig van.. De azt a területet szokta a fogával vakargatni is,de nem hittem eddig hogy az baj mert a lábát is szokta
Mit, mikor, mennyit eszik?
Leginkább gyomorfekélyre utalhat az érzékenység, csak szeretik ráfogni az emberek, hogy "csiklandós", mert akkor nem kell fizetni se a szondázást, se a drága kiegészítőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!