Nektek van lovatok? Ha igen hogy néz ki és milyen fajta?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 15:45
1/24 anonim válasza:
Mintha már lett volna ilyen kérdés, és arra sem nagyon érkezett válasz...
Nekem is lenne kérdésem: Miért kell mindig mindent hatszor...?
2/24 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normin válaszolni miért írsz?!
2016. márc. 19. 19:47
3/24 anonim válasza:
Nekem egy 12 éves kisbéri félvér heréltem van.4 éves kora óta velem van.Sárga,hókás,jobb első és bal hátsó lába kesely.Kedves,türelmes,szeretünk kirándulni.
4/24 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ :))
2016. márc. 20. 17:20
5/24 anonim válasza:
Nekem egy Lipicaim van Pesten nyerem tombolán :D
7/24 anonim válasza:
Nekem egy harom labu rozsaszin szivarvanyszines sorenyu unikornisom van es a neve: My Little Rainbow....kedvenc hobbink a barbizas es a koromfestes/patafestes
8/24 anonim válasza:
Hujujj otos mekkora kamuuuu
Ilyen lipicait nyertel tombolan mi?
Mire nem jo a google....
Cikiiii
9/24 anonim válasza:
Akkor ne hidd el te ostoba. a Lázárék tombolacsikolyát nyertem meg. 4 éves heréltett. Azt hiszel el amit akarsz.
Lovasvilágkupa. Nézz útána te birka mielött le hazudozol. 10 éve élek külföldön a ló is itt van velem kint. Szerinted ha kamu lenne akkor egy frizröl is tehetem volna fel egy képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!