Milyen fajta lovatok van? Mik a fajta főkk jellemzői és a ti saját lovatoké?
szija
nekem van egy angoltelivérem meg egy ügető holsteni keverékem
a telivérek általában gyorsak és némely egyedek nehezen kezelhetőek és idegrencerük túlfeszített. Az én telivérem: Lady nem túl gyors pont jó a tempója még hajtani is kell.könnyen fordul és könnyen reagál viszont nehezen marad egyhelyben,de szeretni való.
Az ügető és holsteni lovam:Tina gyors imád száguldani nehezebben fordul de nem csodálkozok rajta mertősszel lett igazából lovagolva. Bújos okos paci csak fél a feltűnő színú tárgyaktól pl kék medence fekete zsákok...
de mindkettőt naon szeretem Ladyvel ügyeségi versenyeken veszünk részt Tina meg simán elmenne egy távlovagló versenyen. :)
szia!
nekem egy aranyos,bújos és kedves nyugodt kisbéri kancám van,4 éves :) egyszerüen imádnivaló de még sokat kell tanulnia,eddig még eléggé hajtani való,de okos kis ló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!