Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen felszerelés kell neki?

Milyen felszerelés kell neki?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kancám,szeretném elkezdeni szoktatni a felszereléshez. Viszont nagyon aránytalan a teste..145 cm magas , kötőféke fullos , viszont martól-farig 100cm hosszú.. hasa széles,mintha vemhes lenne de mozgatva van rendesen,kövérnek pedig nem tűnik😃 percheron apja van,alkata ezért ilyen szerintem..

Első lovam ezáltal nem tudom hogyan kell neki cuccokat méretezni.. Tudtok nekem segíteni? Előre is köszönöm!

2016. márc. 15. 13:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a kötőfék fullos akkor kantárból is az kell. zablaméret szerintem az átlag 135 (13,5) jó,de mért le a szájszegletek közti távolságot az a tuti. Nyeregnél az lenne a jó,ha rálehetne próbálni,ha pénzed engedi csináltatni rá méretre. Heveder szerintem minimum 80-90 es kellhet ha nagy a hasa.
2016. márc. 15. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a 80-90-es heveder nagyon kicsi lesz, bár nyeregtípustól is függ. A nyerget amúgy nem lehet ennyiből megmondani, azt mondenképp rá kell próbálni. Az alkata miatt ne aggódj, a hidegvérűek későn érő típusok, még alakulnak a dimenziói egy kicsit, szóval még lehet belőle formás(abb) ló.
2016. márc. 15. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!