Balatonföldváron vagy szomszédos településen van valahol lovarda?
Figyelt kérdés
Lovamnak keresek lovardát nyáron 9 napra. Ideális lenne Balatonföldváron vagy a szomszédos körzetében. Valaki tud ideális lovardát?2016. márc. 11. 12:09
1/7 anonim válasza:
Szántódpusztán régen volt lovi, most nem tudom van-e, illetve Zamárdi-felső vasútállomással szemben is volt/van egy lovarda. Arra figyelj, hogy ha így utazol a lovaddal,akkor legyenek rendben a papírjai, oltások, féreghajtás és max 1 éves FKV teszt eredmény, mert sok helyre ezek nélkül be sem engedik a lovad (jogosan).
2/7 anonim válasza:
Közben Szántód-pusztához találtam elérhetőséget: "Lovasbemutatókra, egyéb szolgáltatásokra érdeklődni lehet:
Pál Melinda Tel.:06 70- 298- 21-75
pal.melinda@citromail.hu
Olvass tovább: [link]
3/7 anonim válasza:
Cinege Lovasmajor, Töreki
De nemtudom, hogy csak 9 napra befogadják-e
4/7 anonim válasza:
Pál Udvar, Lulla
Bella Lovasudvar, Siófok
De ide sem tudom, hogy 9 napra odaviheted-e.
5/7 anonim válasza:
Zamárdi-felsőt egy időben úgy hirdették, hogy van lópanzió, hogy a lovaddal együtt nyaralhatsz, igény szerint csinálnak lovastúra-vezetést. De ott is meg kell kérdezni.
Galopp Lovas Üdülőfalu: [link]
6/7 anonim válasza:
Szántódpuszta!! Én is ott leszek nyáron! Legjobb
7/7 IrciDorci válasza:
Azt tudjátok esetleg, hogy Szántódpusztán mennyibe kerül 1 hónapra a box? Meg mit kapnak a lovak takarmányként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!