NORMÁLIS lovarda Pest megyében?
Szia!
Szeretnék ezzel kapcsolatba segíteni! Én valószínűleg Szentendrére a Satu Hurme Lovas Sportiskolába fogok járni. Ha minden sikerül, tudok minden információval értesülni. Hátha megfelelő lesz neked. A szentendrei hév visz ki illetve ott áll meg a Pannónia telepnél, mellette van a lovarda. Remélem tudtam segíteni! :)
XIV.-ben lakom.
Igen, olyasmiket én is hallottam hogy a bértartó maga viszi ki karámba a lovát vagy bent marad bokszba... Bár nekem nem volt lovam sosem, úgyhogy ez nem is érintett különösebben.
Azóta sem jobb a helyzet. 6 éve sem, és elkeserít, hogy nem látom a helyzet javulását.
Pont az zajlik, amelyet mind leírtatok. Drága edzések, barátságtalan edzők és leharcolt, fáradt lovak. Sokan elfelejtik, hogy nem csupán a lovason múlnak a dolgok, hanem a lovon is. Hogy várjam el, hogy ügessen, ha fáradt, nincs hozzá kedve (jelzi fejcsóválással, meg is értettem, az más kérdés, hogy az edzők mit szóltak)?
A Nemzeti Lovarda pedig.... a legtöbb ló az adott gazdag edzőlány sajátja, a "diákok" zárt térben edzenek, barátságtalan személyzet, senki sem tudja, hogy mi hol található. Nem is ragozom tovább, Budapest jobb lovardákat érdemel. Ott van a vasútvonalak mentén egy csomó üres telek, miért nem oda építenek? Még közel is lenne.
Szentendreit azt megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!