Szerintetek a lovaglás sport?
En lovaglok mar vagy tiz eve es versenyeken is szoktam indulni de nem vallom hogy a lovaglas sport...van amikor annak szamit ha egy-egy nehezebb lovaglasu lovon ul az ember de igy osszessegeben nem neveznem sportnak
Belso combon kivul semmilyen izom munkat nem igenyel...en inkabb egy jo hobbinak neveznem vagy idotoltesnek de nem sportnak
Azert lattam mar sok videot es igen az mas szint amikor nagydijt lovagolsz vagy 160-as palyan mesz de a futas akkor is sport amikor csak kocogsz (abban is el tudsz fardni) de a lovaglas ha csak lepsz vagy ugetsz korbe korbe akkor en azt nem neveznem sportnak
Es sok lany azt hiszi hogy na majd ettol lesz olyan bomba alakja es hat ra kell hogy csodalkozzanak hogy azert a lovaglastol alak az nem lesz...
Ti mit gondoltok?
Tudom hogy jonni fognak a kommentek hogy szemet vagy meg stb... De azert kivancsi lennek masok velemenyere is
Nem olvastam végig a kommenteket.
Szerintem a lovaglás az tipikusan olyan dolog, mint pl. a gyaloglás, kerékpározás. Lehet sport, szabadidős tevékenység vagy akár közlekedési eszköz is. Szóval attól függ mit csinálsz azzal a lóval. Nyilván ha poroszkálunk a naplementében vagy lepkéket kergetünk a mezőn az inkább szabadidős tevékenység, a tereplovaglás az inkább kirándulás, ahol a ló a közlekedésineszköz, de te is írtad fönt, hogy aki nagydíjat lovagol az azért már más kategória. Utóbbi egyértelműen sporttevékenység.
Nem baj legalabb ezzel a kerdesemmel eleg sok ember felesleges idejet lekotottem
A 124-es valaszt reszben elfogadhatonak tekinthetem
De itt ti ragaszkodtatok ahhoz hogy a lovaglas minden formaja milyen nagy sport sot EXTREM SPORT
En még szivesen elvitatkozgatok ha ezen mulik
Szívesen elvitázol, az lehet,csak előbb tanulj meg vitázni, mert egy érv nem került még elő tőled, csak a "de nem!", azt viszont nagyjából 2-3 éves korban már tudja a legtöbb gyerek... Szóval nem biztos, hogy fogalom/definició alkotás során adekvát véleményként lehet kezelni.
Meg aztán ott van az óceán problematikája is.
Le lehet szallni az ocean temarol...nem tudom miert olyan nepszeru
A 81. Valaszban pedig kifejtettem hogy miert van igazam esz ervvel
Belebuktatok mar akkor az egesz vitaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!