Cinkotai lovasudvar?
Sziasztok!Nagyon érdekelne hogy milyen ott az oktatás ,a lovak stb...
Milyenek a tapasztalatok?
Hobbi lovaglás szempontjából .
Nagyon rossz nem ajánlom..
A lovak boldogtalanok, le vannak fogyva, leszarják őket, és tiszta por minden.
De ugyanabban a kerületben az Akadémia lovardát tudom ajánlani!
Szia.
Volt jó időszaka, de már nem élni. A lovak sokadrangúak. Egyedül a Viki miatt érdemes esetleg oda menni, nekem mondjuk nagyon puncilovas, de sikeres és eredményes.
Amúgy meg a Józsi tart edzéseket, ami nem minősítenék, mert nem igazán kéne :) Botrányos. Kikopnak a lovasok, mert sem a lovak nem iskolalovak, sem az oktatók, amikor van, nem alkalmasak a tanításra. Tisztelet a kivételnek.
Én mondjuk az Akadémiát sem tanácsolnám. Sajnos a legtöbbet végig jártam. Körbe-körbe lovaglás van 4-5 fős osztályokkal, az első dolgozik, a többi ló fásultan megy utána, nem tanulsz semmit :( Keress olyan helyet, ahol egyénileg foglalkoznak veled.
5. Mert te annyira ismersz...
A velemenyunket kertek, en az akademian tartom a lovam versenyzem, es voltam mar a cinkotaiban es ez az igazsag, bocs
Köszönöm a válaszokat !
És nem kell ezen vitatkozni ,csak személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi 😊
Muszáj reagálnom, ne haragudj kérdező, nem vitát akarok, csak megakadt a szemem egy mondaton és ha nem haragszol, akkor mégis írok pár sort!
Mindenki védi a helyet ahova jár, ez a legfontosabb, hiszen ki ismerné el, hogy rossz helyen tartja a lovát/jár lovagolni?
"A Viktória azokkal paraszt, akikkel így kell bánni?" Parancsolsz? Úgy kell bánni? Bánni a kutyákkal kell és már ne is haragudj, de mi az, hogy azokkal paraszt? Hogy mer halom pénzért paraszt lenni? Akkor szedjen kis nyugtatót. Hát tudod a Vikiről eddig nem volt rossz véleményem, de ezzel most megalapoztad. Mi az, hogy paraszt? Szolgáltat. PÉNZÉRT! Parasztkodjon szívességből, ha a seggéből rángatott elő.
Beszélhetünk a lovakról is. Alexről, akit agyon vágtak, mert kétévesen belovagolták, Joeyról, akinek évek óta nem látta orvos a heveder zúzta sebét, mert ide a törést nem alkalmaznám már.. had ne folytassam a felsorolást mert tudnám Herceggel és társaival, vagy lehet ők már kikoptak, mert olyan marha jól mentek.
A Józsi kedves? Három olyan oktatóról tudok, aki nem bírta elviselni és amikor leléptek lehúzta őket a havi bérükkel. És én nem vagyok totál képben. Amikor először kint jártam a kedves József úgy ordított a lovasával, hogy a kutya összeszarta magát a kocsiban. Azt hiszem más fogalmakat őrzünk a kedvesről. Milliónyi olyan sztorit mesélhetnék el a Kedves Józsefről, ami alátámasztaná, hogy ez a jelző mennyire nem igaz rá.
Milyen lovasok? Szinte az össze elkopott. Valószínű mind megérett a "parasztkodásra".
És nem, nem csak a kezdő lovasok alatt vannak lekötve a lovak, maga a Kedves József is így erőszakolja meg őket.
A Viki meg azokkal paraszt? Mivan????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!