Vélemény erről a lóról?
2015. máj. 25. 13:59
2/16 anonim válasza:
Nekem az eladó lovak közül Eszter tetszett a legjobban, bár a patái nem éppen szépek. Amit te linkeltél, ránézésre arányosnak tűnik, talán a feje kicsit kicsi, de lehet, hogy csak a képbeállítás miatt, és a lábai is vékonykának tűnnek, a csüdje pedig túl hosszúnak (a környezetemben van egy ilyen ló, könnyebben lesérül, nem lehet annyira terhelni, de az a ló díjugratott). Attól is függ mire szeretnéd egyébként használni, mert azt írják hobbira és tenyésztésre alkalmas, és jó lenne róla látni több képet, videót, hogy hogyan megy nyereg alatt.
3/16 anonim válasza:
Van ebben a lóban arab rendesen, makacs is a drága. Mire kéne és mennyire vagy gyakorlott lovas?
4/16 anonim válasza:
Most látom, hogy linkeltél, bocsi.
5/16 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy makacs? Gyerekek lovagoljak a lovasudvar kepein
2015. máj. 25. 14:46
6/16 anonim válasza:
Most belenéztem a galériába, de én nem látok gyereket ezen a lovon. A videón viszont látszik, hogy erősen fogja a ki lovagolja, többször akar sebességet váltani és a ló nem veszi a lapot azonnal, ő menne, hányja a fejét.
a fején alkatán látszik, hogy sok benne az arab.
Lehet egy nyugodt ló, de biztos megvan a saját akarata, és ugrásra biztos nem való. terepre viszont tökéletes, ha van aki tudja fogni
7/16 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2015. máj. 25. 15:05
8/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk sokat lovagoltam egy makacs lovat aki mindig az afolotti jarmodba akart menni es megtanultam milyen eros kezzel kell fogni oket :)
2015. máj. 25. 17:15
10/16 anonim válasza:
egyébként tippelgethetünk, de ha tényleg érdekel a ló akkor menj le, nézd meg, ülj fel rá. és akkor majd látod, hogy neked való-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!