Vélemény erről a lóról? Mit gondoltok?
Szár mögött van, iszonyat össze van csomagolva.
Ettől ez még egy javítható dolog, de munka van vele.
A magam részéről inkább bele tennék munkát, hogy képezzek egy lovat, mint hogy más hibáját javítsam.
És soha nem indulnék el Békés megyébe lóért... főleg Szarvasra...
Persze.
Hirdetés. Kiválóan képzett ló, magas szinten versenyzett, minden mézesmázos szöveg, hirdető neve telefonszáma.
Leegyeztettem a lónézést.
Mivel nem a szomszédban van leszerveztem Szarvason egy másik lónézést is. Másik ló, más nevű eladó, más telefonszám.
Odaérünk, egy olyan putriban álltak a lovak állásban, hogy szerintem csak a szentlélek tartotta. Kihozta a lovat a kalapos c. kupec a többi szerencsétlen közül. Szegény pára hogy nézett ki. Nem is részletezném, nem foglalkoztunk tovább a dologgal elindultunk. Mondom felhívom a másik delikvenst, hogy mennénk, akkor megnézni az ő lovát is. Hát nem ugyanaz a kalapos vette fel a telefont?? Korábban azért nem tűnt fel, hogy ő az, mert jó fél nap eltéréssel egyeztettem. De ő is megismert azonnal a telefonban.
Azt kell még tudni róluk, hogyha nem veszel tőlük semmit majdnemhogy személyes sértésnek veszik és szó szerint elzavarnak a pitsába. Na ilyen tapasztalatom van velük. És én ez alapján általánosítok is. Kész:)
Mert Békés illetve Szarvas a lókupec cigók mekkája. Persze ki lehet fogni náluk jó lovat is, de a legtöbbször úgy vágnak át a palánkon, mint a huzat.
A másik, nézd meg ezt a hirdetőt, van 6 hirdetése, köztük milliós lovak is. De csak ehhez az 1hez van kép. Ok, hogy fizetős a kép felrakása, de ha már valaki másfél misiért akar lovat eladni, akkor ne legyen olyan fillérbaszó, hogy nem tesz fel róla legalább 4-5 képet.
pedig ez elég normálisnak látszik ott a pálya meg az istálló, és a ló is annak látszik :(
Eltudnád küldeni a nevét privátban? (hogy ne találkozzak vele)
Nem minden szarvasi, vagy békési eladó cgánykupec, azért ez szerintem elég egyértelmű. A képeken is látszik, hogy nem borjúkötéllel van a ló kivezetve az utcára és ott lefotózva, meg nem a purdé ül a hátán, szóval szerintem az említett szarvasi élmények abszolút irrelevánsak ennek a kérdésnek a tekintetében (én is voltam egyébként, kíváncsiságból).
Meg kell nézni, ki kell próbálni. Nekem nem tetszik a felépítése, bár ki tudja, ha hízna, biztos jobb képet mutatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!