Mit gondoltok erről a videoról?
Mi a véleményetek?
Tényleg csak így lehet ezt megtanítani?
Ha azzal a bottal közelít a patájához és rácsap akkor miért emeli fel a ló hiszen a patája érzéketlen rész
Mitől függ hogy mikor csap oda az ostorral?
2:30-nál miért kell ekkorát rávágni?
Minden értelmes válaszolónak megy a zöld kéz
http://www.youtube.com/playlist?list=FLFnGN17DQ4flc_qNgLHx1Jg
Ez ez egy idióta állatkínzó. Nem tudom, mire gondolsz, hogy "ezt" csak így lehet megtanítani. Ez a ló szenved és kínjában csinál mindent, csak hagyják már békén.
A ló patája nem érzéketlen.
Sajnos a spanyoloknál, mexikóiaknál létezik egy olyan baromság, hogy "dancing horse", ami azt jelenti, hogy a ló helyben topogva szerencsétlenkedik, a nép meg élvezi. Merő állatkínzás az egész, a lókiképzéshez az égvilágon semmi köze.
Ez nem idomítás, ez primitív kierőszakolás. Tiszta ideg szerencsétlen állat, fél a faszi minden rezdülésétől, mert csak a fájdalmat kapja tőle. Csinálja, csak hogy ne fájjon, de közben nem érti, mit várnak el tőle. Csinálja, csinálja, mégse kap dicséretet, csak további ösztökélést (büntetést). Most ez a szegény pára vagy annyira jóindulatú, hogy ennek ellenére sem kezd el bepánikolva küzdeni, vagy már annyiszor átesett ezen, hogy megtört és tudja, hogy felesleges minden ellenállás. (A végén meg is próbált elmenekülni félelmében, de még az is egy elég visszafogott próbálkozás volt... fájt látni)
Én nem vagyok egy nagy állatvédő, nem szoktam hímestojásként bánni a lovakkal, és herótom van az olyanoktól akik mindenre ujjal mutogatnak hogy "szegény lóóóó ez mekkora állatkínzás!!!", de erre tényleg nem tudok mást mit mondani én se.
Ez legalább olyan barbár, mint a kizsákolás, vagy a bárolás, amit fentebb említettek. És nem hinném, hogy ezt egyedül így lehet megtanítani. Legfeljebb így az egyszerűbb. Ezért is utálom a szórakoztatóipart: gusztusalan strichelés az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!