Mielôtt elkezdek órákat venni egy lovardában elôtte oda lehet menni idôpont nélkül csak szétnézni?
El szeretnék kezdeni Bp-en lovagolni (kezdô szint) és kinéztem már pár lovardát, de mielôtt idegenként órákat vennék egy idegen helyen, el szeretnék menni megnézni a lovardákat, és a látottak alapján választani.
Ilyen lehetséges? Vagy mindig Kell idôpont?
A válaszokat elôre is köszönöm!
Menj nyugodtan. Nem tudom te milyen időpontokban tudsz vagy szeretnél lovagolni, de mint "tesztnap" ajánlom a hétvégét, szombat vagy vasárnap. Ez ugye ilyenkor csúcsidőszak, láthatod hogy kezeli az edző a tömeget, hogyan oktat, hány lovassal foglalkozik egyszerre. Esetleg megkérdezhetsz lovasokat is ki ióta lovagol, mennyit fejlődött. Az istállóban láthatod milyen a tisztaság, a rend, a felszerelések minősége, a lovak mennyire vannak jó húsban.
Beszélhetsz az edzővel is mennyire van leterhelve, mikor kell bejelentkezni, ha lovagolni szeretnél. A jobban menő helyeken 3-4 nappal előbb jelezni kell, hogy lovagolni akarsz.
Köszönöm AZ eddigi válaszokat!
Eddig hétközben terveztem menni, de akkor inkább szombat lesz a próbanap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!