Ha elkezdek futni, akármilyen messze van az alaszkai malamutom, elkezd utánam rohanni, és mikor beér, mellettem fut amíg meg nem állok. Ez tényleg lehet azért, mert én vagyok neki a falkavezér?
Figyelt kérdés
Eddig nem gondoltam semmi extrára, hadd fusson utánam ha neki jólesik, de most olvastam valamit, és kíváncsi lettem.
Vagy valamilyen más okból? Esetleg csak szeret futni? :D
2014. aug. 31. 20:55
1/7 anonim válasza:
Ezek a fajták nagyon szeretnek futni, nagyon nagy erő van bennük, és ha te vagy a gazdi akkor futnak veled, sőt érdemes is őket futtatni, hogy jól elfáradjanak, illetve így erősebb lesz az irántam kialakuló hűsége is.
2/7 intrepid válasza:
Nem vagy neki a falkavezér, annál sokkal több, - a gazda, akire ő vigyáz, nehogy baja essen, mert azt látja, hogy ő sokkal jobban meg tud védeni, mint te magadat. Mennyi olyat lehet hallani, olvasni, hogy a kutya az életét is feláldozta, hogy a gazdát mentse. Egy falkavezérért nem tenné meg.
3/7 anonim válasza:
Nem jól látod, kedves utolsó. A kutyának vezér kell, nem haver. Valóban megható történet, amikor a kutya feláldozza magát, valójában azonban ott egy rosszul nevelt ebzetről szól a történet.
4/7 anonim válasza:
ma 21:12
Csóri rendőrök pl amcsiban...Ezek szerint rosszul nevelt kutyákkal dolgoznak, amelyek időnként "feláldozzák" magukat a gazdájukért?
5/7 anonim válasza:
Vagy azért, mert te vezeted őt, vagy azért, mert nem akar szem elől téveszteni, mert ő érzi magát felelős vezetőnek, vagy azért, mert simán csak szeret veled futni. Önmagában egy viselkedésből nem nagyon lehet semmit mondani, mert többféle okból is csinálhatja a kutya.
6/7 anonim válasza:
Örülj neki, az enyém, ha utolért általában levadászott. Öcsémet méginkább. Csak a bicikli mellett szeretett futni, de max 5 km-t aztán kocsival kellett hazahozni őt is, meg biciklistől engem is, mert keresztbefeküdt az úton és nem volt hajlandó visszafelé is velem jönni.
7/7 anonim válasza:
velem is ezt szokta csinalni szerintem tok cuki tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!