Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy vegyem rá anyukámat hogy...

Hogy vegyem rá anyukámat hogy elmehessek lovagolni? A hideg miatt nem akar engedni

Figyelt kérdés

Most felvételiztem, a gőzt leakarnám vezetni.

Nincs is hideg, 0 fok és süt a nap, de szerintük fúj a szél.

2016. jan. 17. 10:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Milyen fülvédő?
2016. jan. 17. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Fülvédő az nem tudom hogy férne be alá. Sajnálom, hogy nem mehettél. Nekem nem tudják azt mondani, hogy nem mehetek😊
2016. jan. 17. 16:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj de ezeket a hülye szülőket sosem értettem. Idióta barom mind. nemhogy örülne h a kölyke értelmes dolgot akar csinálni,nem a számítógép előtt rohadni meg csavarogni .. Ez a hideg egy szar kifogás. Nem csak a lovardában van hideg,akkor ne engedjen el iskolába se,mert kilépsz a házból és fúj a hideg szél. nyáron meg meleg van,akkor azért nem jó,ki sem kell engedni a házból ! Semmi bajod nem lenne ha jól felöltöznél,nekik viszont kellene egy pszichológus ..
2016. jan. 17. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó bár kicsit durván fogalmaztál de egyetértek. Örülnének, hogy kint vagy a friss levegőn. De úgy látszik már ez is baj. És nekem is elég kifogásosnak hangzik, hogy azért nem mehetsz mert fúj a szél. Úristen mintha ez valami katasztrófa lenne.
2016. jan. 17. 23:14
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon rossz volt nézni a házból ahogy kint süt a nap. Nekem nem tudják nem mondani, mivel 14 évesen azért az ő pénzükből járok lovagolni.

Jó az igaz hogy megfázós vagyok, meg legalább 4 órát kint lennék. De délelőtt ugye cseszegettem anyumat hogy engedjen el aztán a fejemhez vágta gogy nem szeretné hogy megfázzak mert a fél életét a fülfájásom miatt az orvosnál töltötte.

2016. jan. 18. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Am máskor sok sikert ja és kötött fülvédő
2016. jan. 18. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még örülni fogsz a féltésnek. Mert engem nem nagyon féltettek, és most nagyot hallok a sok fülgyulladástól -ami akkoriban még nagyon fájt is-.

Ki lehet menni egyszerre rövidebb időkre is, és rendesn védve a füledet. A lovak megvárnak.

2016. febr. 15. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!