Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Most akkor hogy is van?...

Redosohe kérdése:

Most akkor hogy is van? Parelli 7 játék.

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem az lenne , hogy vki letudná-e nekem írni részletesen a parelli 7 játék lépéseit? Nézegettem videókat róla és nagyon megtetszett ez a bizalom játék és ezért szeretnék többet megtudni róla. :)

Előre is köszi a válaszokat. :)

#lovaglás #ló #parelli7játék
2016. jan. 7. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
olvass utána. sok helyen le vannak írva a lépései, gugli a barátod. de amúgy az csak egy irányt ad, az más kérdés hogy a lovad hogy fog reagálni az ilyen dolgokra. mert valószínűleg nem teljesen úgy, ahogy a videóban.
2016. jan. 7. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igen erre is gondoltam de azért köszi:)
2016. jan. 7. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs egy tapasztalt ismerősöd (vagy egy ismerős ismerőse), akivel élőben át tudnád beszélni a dolgot vagy akár megfigyelne és segítene is nektek a játékokban?

Ne kövezz meg, nem vagyok lovas. Egy kutyával játszok hasonlókat (mármint olyan értelemben, kreativitás, bizalom, önbizalom és tudatos végtaghasználat fejlesztő játék, természetesen ragadozókra átírva). A kutya idős, ha valaha kapott is bármilyen képzést, az nagyon nem ilyen jellegű volt. És hát, Egyesnek igaza van, NAGYON nem úgy megy a játék, mint a videókon. Rettentően lassan érti meg mi miért történik, csak élvezi a jutalomfalatokat és a figyelmet. (Majd azért a jövő héten ránézetek egy kiképzővel, hogy ő mit lát rajta.)

Parelli 7 játékánál, viszont ha jól tudom, van egy hatalmas buktató: nagyon-NAGYON jól kell olvasni a néhány száz kilós zsákmányállatod testbeszédét, reakcióit ahhoz, ne árts a kapcsolatotoknak és hogy a megfelelő dolgokat tanulja a játékokkal a ló. Ezért lenne jó egy tapasztalt segítő.

2016. jan. 9. 07:44
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben mindenképp átbeszélem egy tapasztaltabbal :) köszi :D
2016. jan. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!