Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a jó egy lóban?

Mi a jó egy lóban?

Figyelt kérdés

Én utálom a lovakat, pedig a családomban volt rokon akinek 10-15 lova mindig volt.

Mindig jöttek a lóvés szülők aztán rakták rá a lovakra a gyerekeiket, ez volt a hétvégi program.

El nem tudnám képzelni, hogy egy büdös lovon mit lehet élvezni, főleg hogy akármikor ledobhat aztán törik kezed lábad stb.

2016. jan. 5. 17:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem kötelező szeretni, de ha megtudnád egy ló mekkora támasz tud lenni ah rossz napod van, mindig felvidít, élmény ha te lovagolod be és sikereket érsz el vele :)

A legjobb barátaim a lovak, csak rájuk számíthatok, az emberekben csalódnom kellett...

2016. jan. 5. 19:53
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
felesleges ezen rágódnod, úgy sem fogod megérteni :) kinek a pap, kinek a papné. én imádom a lovam, el sem tudnám képzelni nélküle az életem. te a motorozással vagy így, más a lovaglással. amúgy megjegyzem én is szeretek mellette motorozni is utasként, de az autómat jobban szeretem :D furcsa dolog ez, szerintem nem megérteni kell csak elfogadni. tök más a kettő. a ló 500 kiló izom, aminek vannak saját gondolatai, és nem mindig arra megy amerre kormányzod. de szerintem mi lovasok pont ezt szeretjük :) mikor tudod hogy az a hatalmas állat a te kedvedért tesz meg valamit, mikor amúgy bármikor képes lenne arra, hogy letegyen magáról és komoly sérüléseket okozzon. mikor együtt tök kezdőként új dolgokba vágtok bele, ugratás közben együtt repültök, szinte hallod ahogy ver a szíve, szuszog.. mikor szőrén mindenféle segédeszköz nélkül felülsz rá és csak a sörényébe markolva vágtázol vele.. ez az az érzés, amit csak a lovasok tudnak. amiért te nem szereted, nem kell lenézni minket. mi ezt szeretjük, te a motorozást. nem nézünk le téged, te se minket. amúgy abban igazad van, hogy divat lett, de ezek a divatlovasok általában hamar kiesnek. aki pedig a madzagon megy körbe-körbe, az azért teszi, mert kezdő :) és pont azért kezdi a madzagon, hogy ne törjön keze lába, és megtanuljon bánni a lóval :)
2016. jan. 5. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Amikor egy lovon ülsz, csapatként kell együttműködnötök.

Szeretem a motorokat, de abból ez hiányzik.

2016. jan. 5. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Régen én féltem a lovaktól pedig imádom az állatokat:D kiskori rossz emlék. Tavaly egyik rokonom hatására elmentem egy fél órára. Azóta minden hétvégén megyek.:) nem versenyezni akarok semmi komolyat nem tervezek nekem ez a hobbim, a kikapcsolódásom. Az egész heti feszültséget(suli és otthoni) itt egyszerűen megszabadulok tőle, megtaláltam álmaim sportját. Sose éreztem kéztetést, hogy labdák után rohangáljak vagy mást csináljak.( nem szídni akarom az ilyen sportokat csak számomra unalmasak lennének, mondjuk ha van egy jó baráti társaság biztos lehet élvezni:d) A félelmemet teljes mértékben legyőztem, ahogy egyre nőtt a tudásom. Együtt dolgozni velük valami hihetetlenül jó érzés számomra és a siker élmények ha megcsinálunk együtt jól egy feladatot.:) de igazából írhatok én itt bármennyit bármilyen formában amíg ki nem próbálja az ember soha nem fogja tudni miről beszélek. Soha nem felejtem el azt az első fél órámat:D futószáron kis körön igen körbe-körbe lépés, kevés ügetés majd a végén az oktató mondta, hogy forduljak meg a nyeregben én meg tessék?? Ez valami vicc?:D és sikerült:) Ez a jó a lovaglásban, a lovak meg egyszerűen csodálatos állatok és imádom őket egyszerűen,főleg az én drágámat,akivel minden héten keményen dolgozunk.:)
2016. jan. 5. 22:37
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Sötét egy ember vagy!
2016. jan. 6. 14:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert kellet lepontoznod a válaszokat??
2016. jan. 6. 20:51
 17/18 A kérdező kommentje:

sajnálom hogy ilyen mélyen érintett a kérdés tartalma pubi, ha annyira kötekedni akarnék akkor minden ló szerető ember válaszára reagáltam volna valamit.

ellenben te most éppen kötekedsz, sértegetsz, gondolom az intelligenciádból erre futja.

egyedül csak a személyeskedő ostobákra tértem ki, az hogy a gyökér jelzőt magadra vetted, az már a te bajod pubi :)

2016. jan. 6. 22:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát nem lovazok ugyhogy nem érintett rossz néven szivem.

Akkor arra válaszolj miért is tetted fel a kérdés. Fáj h sokan szeretik a lovakat?! 😂

Puszi drága.

2016. jan. 6. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!