Mi a jó egy lóban?
Én utálom a lovakat, pedig a családomban volt rokon akinek 10-15 lova mindig volt.
Mindig jöttek a lóvés szülők aztán rakták rá a lovakra a gyerekeiket, ez volt a hétvégi program.
El nem tudnám képzelni, hogy egy büdös lovon mit lehet élvezni, főleg hogy akármikor ledobhat aztán törik kezed lábad stb.
Nem kötelező szeretni, de ha megtudnád egy ló mekkora támasz tud lenni ah rossz napod van, mindig felvidít, élmény ha te lovagolod be és sikereket érsz el vele :)
A legjobb barátaim a lovak, csak rájuk számíthatok, az emberekben csalódnom kellett...
Amikor egy lovon ülsz, csapatként kell együttműködnötök.
Szeretem a motorokat, de abból ez hiányzik.
sajnálom hogy ilyen mélyen érintett a kérdés tartalma pubi, ha annyira kötekedni akarnék akkor minden ló szerető ember válaszára reagáltam volna valamit.
ellenben te most éppen kötekedsz, sértegetsz, gondolom az intelligenciádból erre futja.
egyedül csak a személyeskedő ostobákra tértem ki, az hogy a gyökér jelzőt magadra vetted, az már a te bajod pubi :)
Hát nem lovazok ugyhogy nem érintett rossz néven szivem.
Akkor arra válaszolj miért is tetted fel a kérdés. Fáj h sokan szeretik a lovakat?! 😂
Puszi drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!