Mit csináljak? Fél
Figyelt kérdés
Valahogy meg bírná szokni a petárdázást? Én is estem már le így róla mert megijedt a petárdázástól és vágtázott nagyon hirtelen éles kanyart vett és leestem másnap nem tudom,hogy ilyenekre emlékezik e de mikor rá ültem nem mert arra menni. Tesóm is esett így le róla csak szegény ő szőrén ült mentemm a ló mellett a szomszédba lőttek eggyet és megilyedt bakolt nem ledobni akarta a tesóm hanem le esett. 😐 meg bírná szokni a petárdázást? 5hete van nállam és ezen a héten csinálta ezeket a dolgokat. De már kilenc éves és eddig nem szokta meg? Megbirnank még vele valahogyan szoktatni? Nem félős akármilyen hangot kiadhatsz mellette akár láncfűrész minden de ez olyan hirtelen jön és ettől fél. :(2015. dec. 31. 09:13
11/11 A kérdező kommentje:
Nektek is sok sikert :)
2016. jan. 1. 08:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!