Büszkék vagytok arra, hogy lovasok vagytok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 00:19
1/9 anonim válasza:
Hát lovasnak nem mondanám magam de arra büszke vagyok hogy azért valamennyire konyítok a lovagláshoz. :)
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok kimondottan lovas, de arra büszke vagyok hogy tudok valamennyire lovagolni.
4/9 anonim válasza:
Végül is kár tagadni,jó érzés. Mondjuk sokszor letagadnám h a lovasok közé tartozok de ez már más téma.. Maga a lóval és a körülötte folytatott tevékenységre büszke vagyok.
5/9 anonim válasza:
Arra nem vagyok különösebben büszke hogy lovas vagyok, de az eredményeimre igen.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül alakult ki az a mondás hogy "Szállj le a magas lóról!" A legtöbben büszkék vagyunk rá, hogy lovasok vagyunk, hiszen ez egy gyönyörű sport, és még annál is több: életforma.
8/9 anonim válasza:
A lovamra vagyok büszke inkább :)
9/9 anonim válasza:
Arra nem lehetsz büszke,hogy lovas vagy az pont olyan mint ha azt kérdezdnéd,hogy büszke vagy e arra,hogy motoros vagy.Lovas bárki lehet pont úgy mint motoros.Ergo lovadra vagy az elért eredményeidre lehetsz büszke de arra,hogy lovagolsz szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!