Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Levágjuk a lovunkat. Hogyan...

Levágjuk a lovunkat. Hogyan kell a bőrét házilag kikészíteni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 18:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Lehet hogy morbid egyeseknek, de igen, -kicsit kétségbeesetten- emléknek gondoltuk eltenni a bőrét. -Lehet lemondunk erről is. :(

Hibáztam a kérdésemnél, amikor nem írtam az indítékot.

2015. nov. 24. 21:09
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Ha a lovad tudna beszélni, tuti nagyon "hálás" lenne, hogy azzal köszönitek meg neki a munkáját, hogy kiteszitek a bőrét dísznek... Hjaj, ez kb olyan mint amikor valaki kitömeti az elpusztult kutyáját, macskáját... De érdekes, hogy a nagymamát, dédipapát senki nem teszi ki a lakásba "emlékként"...
2015. nov. 24. 21:18
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Ja, az lemaradt, hogy az még oké lenne, ha mondjuk a sörényéből vagy farokszőréből csinálsz egy karkötőt, mondjuk ilyet: [link]

Sokkal szebb és kevésbé morbid.

2015. nov. 24. 21:21
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

Rákerestem, mert nem gondoltam volna, hogy lóbőrt is ki szokták volna készíteni (mert oké a juh, meg marha...stb) de meglepődtem.

[link]

Most komolyan. Egy ilyet nézegetnél a házban?

2015. nov. 24. 21:24
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Hogy valaki azért a kérdésre is válaszoljon. Szóval a nyúzás után valami nagyméretű edénybe teszitek, mondjuk a teknő jó (birkának elég a tejesláda is). A húsoldalt vastagon besózzátok, de úgy, hogy ne is látszódjon ki. Így áll kb. egy hetet. Ezalatt az idő alatt kerestek a közelben egy tímárt, aki szakszerűen kikészíti nektek, mert mint sok minden más ez is egy szakma, házilag elég körülményes.
2015. nov. 24. 22:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az utólsónak aki a kérdésre akart válaszolni, külön.
2015. nov. 24. 22:18
 17/23 anonim ***** válasza:
58%

Ha gyógyíthatatlan beteg,egy élet munkája után nem érdemel meg állatorvos általi,humánus,fájdalommentes altatást?

Már csak azért,mert még a húsát sem akarjátok megenni.

2015. nov. 25. 01:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
igaz nem a kérdésre válaszolok, de emléknek jó egy kinagyított fénykép is amin együtt vagytok. Bármikor mikor a képre nézel eszedbe fog jutni.
2015. nov. 25. 08:14
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
Inkabb temessetek el.
2015. nov. 25. 16:26
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Lovat csak mészáros vághat.
2015. nov. 25. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!