Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Levágjuk a lovunkat. Hogyan...

Levágjuk a lovunkat. Hogyan kell a bőrét házilag kikészíteni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 18:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Ez a sok zöldségpusztító szerint miből készül a lókolbász meg a többi? Én ajánlom, hogy bízzátok szakemberre a dolgot! a nyúzást pedig egy jó hentes is szépen megtudja oldani!
2015. nov. 24. 19:15
 2/23 anonim ***** válasza:
34%
Ennék én lóhúst, ha nem lenne az én pénztárcámnak olyan drága. :D
2015. nov. 24. 19:17
 3/23 anonim ***** válasza:
71%

Én írtam a töröltetett első választ.

Válaszolok a kérdésre is, hátha az jobban tetszik. Tájékozódj egy vágóhídon, szerintem annál jobb helyet nem találsz. Vagy esetleg egy bőrművesnél.

Mindenesetre tartom a véleményemet, hogy ezt ide ki sem kellett volna írnod. Meg egyébként is. Ha nekem lenne egy lovam ami egész életében szolgált engem, ne adj isten a társam volt, biztosan nem lenne képem levágni, és megenni, vagy kikészíteni a bőrét.

2015. nov. 24. 19:26
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Na Kalányosékhoz bekötötték a netet?
2015. nov. 24. 19:29
 5/23 anonim ***** válasza:
44%
Jó nagy trollkérdés ez. Már annyira szar h majdnem hihető is lett.
2015. nov. 24. 19:32
 6/23 anonim ***** válasza:
31%
Szerinted a lovat eltemetik a temetőben, miután végelgyengülésben kiszenved? Esetleg papot is hívank hozzá?
2015. nov. 24. 19:44
 7/23 anonim ***** válasza:
78%

6-os, honnan olvastad ki a végelgyengülést? A LEVÁGÁS szó megölést, aztán nyúzást jelent.

Mellesleg egy öreg, végelgyengülésben elpusztult ló elég rágós lehet...

2015. nov. 24. 20:01
 8/23 anonim ***** válasza:
70%

#6. válaszoló úgy látszik dögevő.

Háát kinek mihez van gusztusa.

2015. nov. 24. 20:04
 9/23 anonim ***** válasza:
73%

Képzeld igen, eltemetik. Tudod, lehet az a ló tízen vagy húszon évekig az embert szolgálta, rengeteg gyerek és felnőtt neki köszönheti, hogy megtanult lovagolni, vagy épp neki köszönhetően indult be a versenyző karriere, vagy nagyon sok fogyatékos kisgyereken segített lovas terápiával.

Én se vagyok vega, de lóhúst soha nem ennék. Van ezerféle állat amit direkt a húsáért tenyészt és tart az ember. Manapság a ló azért ennél több, már inkább társállat, megérdemli, hogy tisztességesen nyugodjon békében:

https://www.youtube.com/watch?v=TajYVpHiGJo

Amúgy jah, elég proli az aki egy lószerető topicba ilyen kérdést tesz fel...

2015. nov. 24. 20:12
 10/23 A kérdező kommentje:
A lovunk beteg. Menthetetlen. A húsát mi nem ogjuk megenni, és más sem.
2015. nov. 24. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!