Levágjuk a lovunkat. Hogyan kell a bőrét házilag kikészíteni?
Én írtam a töröltetett első választ.
Válaszolok a kérdésre is, hátha az jobban tetszik. Tájékozódj egy vágóhídon, szerintem annál jobb helyet nem találsz. Vagy esetleg egy bőrművesnél.
Mindenesetre tartom a véleményemet, hogy ezt ide ki sem kellett volna írnod. Meg egyébként is. Ha nekem lenne egy lovam ami egész életében szolgált engem, ne adj isten a társam volt, biztosan nem lenne képem levágni, és megenni, vagy kikészíteni a bőrét.
6-os, honnan olvastad ki a végelgyengülést? A LEVÁGÁS szó megölést, aztán nyúzást jelent.
Mellesleg egy öreg, végelgyengülésben elpusztult ló elég rágós lehet...
#6. válaszoló úgy látszik dögevő.
Háát kinek mihez van gusztusa.
Képzeld igen, eltemetik. Tudod, lehet az a ló tízen vagy húszon évekig az embert szolgálta, rengeteg gyerek és felnőtt neki köszönheti, hogy megtanult lovagolni, vagy épp neki köszönhetően indult be a versenyző karriere, vagy nagyon sok fogyatékos kisgyereken segített lovas terápiával.
Én se vagyok vega, de lóhúst soha nem ennék. Van ezerféle állat amit direkt a húsáért tenyészt és tart az ember. Manapság a ló azért ennél több, már inkább társállat, megérdemli, hogy tisztességesen nyugodjon békében:
https://www.youtube.com/watch?v=TajYVpHiGJo
Amúgy jah, elég proli az aki egy lószerető topicba ilyen kérdést tesz fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!