Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Kutya társ egy lónak?

Kutya társ egy lónak?

Figyelt kérdés
Sziasztok akinek esetleg egy pónija kutya társsal van milyen fajta kutyát javasoltok?
2015. nov. 8. 19:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A kutya és a macska ragadozó állat, a ló és a többi növényevő pedig zsákmány állat. Ezt olyan nehéz felfogni?

Egy lónak ló az igazi társa, vehetnél mellé még egy pónit, de ha azt nem, akkor legalább legelő állat legyen.

Kutyával, macskával össze lehet szoktatni, de sose lesz olyan bizalommal felé és olyan biztonságérzete mellette, mint egy fajtárssal.

2015. nov. 9. 12:55
 12/24 anonim ***** válasza:
20%

Ezt szerintem mindenki értette!

Az volt a kérdése milyen kutyafajtát vegyen a lova mellé! Nekem sem egyedül van a Tinker lovam ,mert van egy Arabom is! De van velük egy Amstaff és teljessem jól kijönnek!Nem kioktatás miatt tette fel a kérdést!

2015. nov. 9. 13:45
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy valaki megértette és felfogta a kérdést. Amúgy vannak híres lovak amelyiknek macska a társa  lehet megpróbálom macskával ha nem jönnek ki jól kapnak egy birkát 😁
2015. nov. 9. 13:50
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Sokan ide jönnek okoskodni! Nem értem mért kell kötekedni! Nekem amint írtam Amstaffom van a lovak mellett! Ha mindenképp kutya a legjobbam amúgy a labradort,goldenretrívert,írszettert,vizslát tudom ajánlani. De teljessen mind1 a fajta ,lehet keverék is ,azért is írta hogy szoktatás kérdése.
2015. nov. 9. 14:11
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a választ most dontöttük el , hogy barikát kap ❤ legalább mind a ketten legelő állatok és egymásaal lehetnek akkor is ha lovaglok a pónin köszi a válaszokat 😊
2015. nov. 9. 18:11
 16/24 anonim ***** válasza:

A bárányt legalább csak etetni kell, nem úgy, mint a kutyát.

Azért nem irigylem a lovad, hogy egy olyan állat lesz a társa, amivel annyit fog tudni csinálni, hogy egymás mellett legelnek.

2015. nov. 9. 19:10
 17/24 anonim ***** válasza:
Az elöbb volt egy hozzászóló aki azért " cseszte le mert kutyát akar a lova mellé most meg azért mert birka lessz a társa. Vicc!!
2015. nov. 9. 21:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Vicc mind a kettő. A lónak egyik sem társa.
2015. nov. 10. 06:41
 19/24 A kérdező kommentje:
Na jolvan szakértők írták,hogy furcsa párosítás is lehet lónál :nyúl,bár ezt kétlem,kecske,birka,kutya,macska,szamár. Akkor az is hülye aki szamarat tart a lovával??? Nem kérdeztem,hogy ki irigyli és ki nem. Akkor ey kutya sem jön ki egy nyullal?? Mert az enyémek jól el vannak. Még a hörcsögömet is ott merem hagyni a kutyával és nem bánrja elvannak. Na most akkor azt mondtátok,hogy legelő állattal legyen ne macskával eldöntöm,hogy birkával lesz(ez legelő állat tudomásom szerint)erre közlitek,hogy a birka nem jó. Biztos jobb mint,hogy egyedül van.
2015. nov. 10. 13:45
 20/24 A kérdező kommentje:
És a macskával mi a francot tudott csinálni Kincsem??? Mert ügye neki volt egy macska a legjobb barátja úgy,hogy még a versenyekre is elkísérte. Na ezt nem szólta le senki . De azt ,hogy én kutyával,macskával,báránnyal akarom eggyütt tartani a pónimat na azt viszont leszoljátok.
2015. nov. 10. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!