Pillangó423 kérdése:
Nektek melyik lófajták a kedvenceitek?
Figyelt kérdés
Nekem:
Fríz
Shire
Shetlandi póni
Falabella
Arab telivér
2015. okt. 19. 12:30
1/12 anonim válasza:
Az összes hidegvérű fajta, de a legnagyobb kedvenc a Clydesdale.
2/12 anonim válasza:
Arab telivér
Shire
Fríz
Knabstrupper
Noriker
3/12 anonim válasza:
New Forest
Trakehneni
Fjord
Magyar sportló
Welsh összes változata
Colorado Ranger
Quarter
Appaloosa
Mezőhegyesi félvér (Furioso)
És még sok...
5/12 A kérdező kommentje:
A saját lovad milyen fajtájú?
2015. okt. 20. 18:14
6/12 anonim válasza:
ARAB! angol telivér.. vagy esetlen angloarab. De! Imádom a nagytestű lovakat! Baromi kényelmesek, és általában nem önzőek, konokok
8/12 KeepCalmAndGallop :D válasza:
Arab
Fríz
Andalúz
És HAGLINGI💗💗
9/12 anonim válasza:
Ló daràzs ..ez eredetileg egy keresztezett fajta....valamikor Àrpàd idejèben egy lóra rà szàllt egy daràzs ès ott malackodott a ló seggènèl ..mondjuk fajtalankodott csak nem akarok tràgàr szavakat hasznàlni) na szóval akko elneveztèk lódaràzsnak... Nakèrem nekem ez a fajta ak kedvencem amire a ló daràzs ràja szàllt csak nem tudom hogy a krónika milyen nèven említi eztet a lófajtàt...
10/12 anonim válasza:
Frít
Quarter horse
Paint horse
Clysdale
Telivérek
Appaloosa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!