Nehéz a kengyel nélküli vágta?
Sziasztok!:) 7éve lovagolok rengeteg helyen voltam már, és most augusztusban volt egy komolyabb lovasbalesetem.(vágtáztunk terepen bakolt alattam és nekikent egy villany oszlopnak)Az a problémám ,hogy nem tudok támaszkodni a kengyelbe vágta közben, és edzőm azt mondta ,hogy legközelebb kengyel nélküli vágta lesz...Nagyon félek ,hogy le fogok esni és eltaposa ló.
Azt mondta edzőm ,hogy erről a lóról nem lehet leesni sajnos ezt a szöveget már ismerem.
Nagyon nehéz úgy vágtázni? Nagyon kell szorítani?
Valakinek első élménye kengyel nélküli vágtáról?
Köszönöm a válaszokat előre is!:)
24%-os, neked a lovaglás abban merül ki, hogy fennmaradsz a lovon? :))
Én alapból nem értem a kérdést. Miért nem tudsz könnyíteni? Megsérültél, vagy miért? Mert ha nem, akkor évek ide vagy oda, nem kellene még terepre menni, illetve ha kiülni sem tudod - ami majdnem ugyan az, mint kengyel nélkül lovagolni, akkor meg pláne nem értem...
Nem kell szorítani, az egyensúly tart fenn a lovon. Kengyelben is gyakorolhatod úgy, hogy kis súlyt teszel csak bele - de ha oktatóval lovagolsz, akkor nyilván azt kell csináld, amit ő mond. Szóval el fogja mondani, hogy az adott pillanatban éppen mit kell csinálnod. Remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!