Nem megy a vágta (? )
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és már 5 éve lovagolok . Jelenleg ott tartok hogy minden megy kivéve a vágtát . Eddig 4x lovagoltam . 2 x ment is futoszáron ( ennek 2 éve ) majd 1 éve egyedül mentem de leestem és kórházba vittek agyrázkódással . Ma pedig újra voltam de futoszáron viszont azt éreztem hogy nekem ez gyors és egyedül nem merném.. Az edzőm azt akarta hogy egyedül menjek mert szerinte menne nekem de nem mertem .. Hogy csináljam ? És szerintetek ez mostmár inkább csak önbizalom kérdése és ha azt mondja menjek egyedül akkor menjek ? 19/L2015. okt. 7. 19:07
21/21 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso ketto :)
2015. okt. 10. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!