Hogyan vegyem rá a szüleimet arra, hogy vegyenek nekem egy lovat?
Van havi szinten felesleges 100ezretek?
Hány évig fogsz ennyire ráérni? Ki fogja a lovat gondozni, ha már fél négyre érsz csak haza, és utána 2 órát tanulnod kell?
omg, lol.
nagy az udvar, yolo.
Ha sok a szabadidod, menj el dolgozni. :)
1. Maga egy egészséges herélt ló 300.000.Ft értékben kezdődik, és ezt most nagyon alsóhangon mondtam.
2. Nekünk is nagy az udvar meg minden, de a lovaknak társaság, ménes kell. Ha egyedül tartod, sosem lesz elégedett, muszáj a társ neki, valakit követnie kell.
3.A ló sántít, köhög? Ki hívja fel az orvost, majd fizet neki tízezreket addig, mígnem szegényről kiderül, hogy netalán kehes, és addig költöd rá a sok százezret, amíg szegény el nem pusztul?!
4. Hova jársz majd gimibe? Ha másik városban van, akkor meg mi a túróért kérsz lovat, ha kb 3-ra érsz haza és 2 órát igénylő házi van, vagy TZ.
5. Én is most megyek 7.-be, én is kértem lovat, de szüleim tudják, hogy mindjárt elballagok, és utána kevesebb időm jutna a lóra, hiába most nekem se lesz napköui. Így hát inkább a heti 3x tereplovaglást engedték meg. Ha esetleg érdekelne, már van 50.000.Ft-om, úgy hogy eladtam a felesleges cuccaimat.
Eleve ott kezdődik a probléma, hogy lovat egyedül nem tartunk, tehát máris 2 lóban kell gondolkodnod.
Az legyen mondjuk fél millió, a vételára. Ahhoz jön még a felszerelés. Aztán a havi eltartásuk, ami legyen mondjuk 60 ezer/hó, de bármikor szükség lehet állatorvosra soron kívül is, ami több százezer Ft lehet.
Hidd el, időd sem lenne rájuk annyi, amennyi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!