Elég ez egy lónak? Többi lent
OSB-ből a legjobb... ha nem szereted a lovad lábát. Egy rúgás, átszakad visszafelé meg simán még az inakat is átvágja. Mindegy, ahány ház annyi szokás.
Korábban olvastam egy hozzászólást, amit személy szerint is jó ötletnek tartok. Ott s kommentelő bontott szendvicspanelből építette a beállóját. Személy szerint én is ezt javasolnám. Vagy ha ennyire nincs lőszer, akkor építsd meg oszlopokra a beálló tetejét és a közét rakd ki kisméretű szalmabálából. Bár most nem számoltam utána, hogy olcsóbb lenne-e.
Legyél demagóg nyugodtan te tuskó!
Ezt olvasd el b+ :
De a kedvedért kiemelem a lényeget, mert szerintem erre sem vagy képes:
FONTOS !!! LOVAK KÖRNYÉKÉN EL KELL FELEJTENI MINDEN SZILÁNKOSAN TÖRŐ LEMEZFÉLESÉGET !!
És ezt qrvára nem én találtam ki...
De okoskodj csak nyugodtan...
És két lovat akarsz a kamrában tartani, vagy mi...? Mert lovat egyedül ugye nem tartunk... Vegyél fát, építs egy tisztes bokszot mindkettőnek, úgyis max estére viszed be őket, nagyon nem kell azt túlspilázni...
Az osb lapban meg igaza van Jelekh-nek, amúgy.
Mert sok mindenki csinálja, azért oké? Téged se zárnak be egy 1×1 méteres lyukba (arányaiban ha a lónak 3×3m elég), hogy heti párszor beengedjenek melléd egy kutyát... Aztán biztos elég az...
A ló ménesben él, ezt fel kéne fogni. Rengeteg pszichés, mentális gond kiküszöbölhető már csak azzal is, ha látja a fajtársat, és össze tud szagolni vele.
Szóval nincs pénzed két lóra de szaporítani van. Miből fog telleni fedeztetésre? Mert remélem nem valami zugmént akarsz rárakni szerencsétlenre...
És ha rám hallgatsz, inkább egy kis pónit veszel mellé, semmint egy csikót hozol le róla, mert a csikóra a gatyád is rámegy majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!