Direkt csinálja?
Sziasztok!! Végső elkeseredésembe irok :-(
Az a gondom h nem tudom mi lehet a lovammal!
Múlthónapban versenyre készültünk,mindennapos edzések nagyon vártam már mégis csak első versenyünk!
Aztán jött az h a verseny előtt két nappal váratlanul lesántult:-(
Így ennek lőttek,ismerőseimet azért elmentem megnézni másnap már egyáltalán nem sántított!!
nem is jött elő máig :-( holnap lesz megint egy verseny de ma etetésnél vettem észrevettem megint sántít ugyan arra a lábára hát megnéztem látszólag semmi baja nincs bedagadva nem meleg stb!!
azzal a különbséggel h kivittem sétálni betonra egy két lépést sántított aztán semmi,fel is pattantam rá szőrén ügettünk is sőt vágtáztunk is és ő akart szal nem sántított ,mihelyst bevittem a füvesre:a helyére megint sántít!! szóval nem tudom mit csináljak kentem is a lábát fásliztam borogattam tényleg nem hiszem el h megint verseny előtt csinálja,nagyon kivagyok h megint lemaradunk!!! betonon nem csinálja nem tudom h elinduljak -e vele max nem versenyzünk csak lesétálunk de az út is hosszú!!
Hallottam h valakinek direkt játszotta a sántát h ne fogja munkára hát ezt nem tudom elhinni! kérlek segitsetek!!
A folyóvíz nagyon jó dolog, minél többet tudod benne állítani, annál jobb.
Szerintem se savós az, ha futkorászni van kedve... És semmiképp se engedd rohangászni, sőt! Ha hirtelen ráhelyezi a súlyt, stb., egy ilyen lendületesebb lépésnél, simán megsüllyedhet a csont... Azzal még elél végső soron, bár munkára fogni soha többet nem fogod, de ha átüti a patát alul, az a halálos ítélete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!