Milyen fajtájúak ezek a lovak? kepfeltoltes.hu/150811/lovak_www.kepfeltoltes.hu_. Png
Figyelt kérdés
Nem mindet ismerem, főleg a hetest.2015. aug. 11. 22:00
2/11 anonim válasza:
Szia! :)
1: ?
2: Arab telivér
3:Fjord
4: Fríz
5: ?
6: Lipicai
7: Shetland póni
8: Shire
Ezek csak szerintem ezek a fajták nem vagyok bennük biztos
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,végül így lettek a lófajták:
1.Marwari
2.Arab telivér
3.Fjord póni
4.Fríz
5.Appaloosa
6.Lipicai
7.Shetlandi póni
8.Shire
:)
2015. aug. 11. 22:47
7/11 anonim válasza:
Az első a kathiawari,sokan összekeverik a marwarival de amúgy nézd meg a lovak, amit a lovakról tudni érdemes című könyben,abban is benne van és még rajta kívül még sok más fajta is.
8/11 anonim válasza:
Az előttem lévők jól mondják. Tényleg azok.
9/11 anonim válasza:
7-es válaszoló! Sosem tudtam hogy mi a kettő között a különbség, nagyon megköszönném ha felvilágosítanál! Hogyan lehet küllem alapján megítélni hogy melyikről van szó? A marwarii kicsit alacsonyabb és rámásabb küllemileg..? :)
10/11 anonim válasza:
Én voltam az, aki Marwarinak írta, ezért most utána is néztem, hogy én tudom-e rosszul.
Megtaláltam UGYANEZT a képet, amit a kérdező is feltett, ott Marwarinak van írva az 1. számú ló.
Szóval én is kíváncsi lennék, hogy ez a ló, miért Kathiawari.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!