Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elveszett kutyusom látta...

Elveszett kutyusom látta valaki? (Többi lent) SOS! Kepfeltoltes.hu/thumb/150324/Gigi_www.kepfeltoltes.hu_. Png[/img][/url]

Figyelt kérdés
Sziasztok,már nagyon el vagyok keseredve,és nem tudok kihez fordulni! A kutyusomat anyukám halála miatt oda kényszerültem adni,mert akkor kiskorú voltam,és senkim nincs már,akkor nem tudtam kihez vinni! Most párommal élek! A kutyust akinek oda adtam ,látogatási lehetőséggel adtam kizárólag oda,ez egyik hétvégei nap volt. Hétfőn felhívtam,és mondtam neki menjünk az állatorvoshoz,és írassuk át az ő nevére,ekkor közölte hogy ez az időpont nem jó,aztán sose volt jó,így azóta nem láttam a kutyusomat,s aztán küldtek rá 2 hónapra egy üzenetet nekem,hogy a kutyust elvesztették,de ők már szóltak az állatorvosnak,és keresik is mindenhol,és hogy én ne hívjam az állatorvosát. Én ennek ellenére felhívtam az állatorvosát a kutyusomnak,és kiderült nem szóltak róla neki,hogy elveszett,így én jelentettem be ezt az egészet. Már állatvédőknél,menhelyeknél,Gyepmesteriknél is érdeklődtem,tettem ki plakátokat is,de semmi hír a kutyusomról. Elvileg 2014.09.30.-án tűnt el Békásmegyerről! Fekete nyakörv volt rajta piros telefon szám felirattal,illetve a póráz is(elvileg sétáltatás közben szökött el tőlük) . A kutyust 4 évesen adtam oda,rendszeresen oltva,féregtelenítve volt,Chippel rendelkezik!Képet teszek fől róla,még azóta is reménykedem hogy meg kerül,és azért is teszem ide is fel,hogy közületek valaki hátha látta,vagy befogadta,mert vissza szeretném kapni,vagy legalább csak Jó helyen tudni! Kérem,ha valaki látta bárhol,vagy befogadta,az írjon üzit! Köszönöm szépen az esetleges segítségeket! Remélem jó a link! 8 hónapja keresem már eredménytelenül . 18/L
2015. márc. 24. 22:26
 1/7 A kérdező kommentje:
kepfeltoltes.hu/view/150324/Gigi_
2015. márc. 24. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
2015. márc. 24. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
én a helyedben elmennék oda személyesen, bejelentés nélkül. csak megnézni hogy tényleg elveszett-e
2015. márc. 24. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy mi a túrónak vártál eddig?!

Ha valaki látta is akkoriban, nem valószínű, hogy emlékszik rá, stb.

Az összes környékbeli gyepmesteri telepet, menhelyet, állatorvost fel kéne hívni (bár korábban kellett volna), hogy nem-e találkoztak ilyen kinézetű kutyával.

Az is lehet, hogy bár van chipje, nem tudták leolvasni és ezért nem értesítettek vagy csak egyszerűen megtetszett valakinek és berakta a kertjébe....

2015. márc. 25. 00:27
 5/7 anonim válasza:
Nekem már az gyanús lett volna, hogy nem jelentették be az állatorvosnál az eltűnését. Ha meg nem akarsz közvetlenül elmenni hozzájuk, kérdezd meg a szomszédaikat, hogy látták-e mostanában.
2015. márc. 25. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy miért vártam eddig?nem vártam!Mivel nem mehettem fel hozzájuk,és társasház,így bejutni sem tudnák!A Rendőrség nem foglalkozott velük,ugyan is oda ajándékoztam nekik(most már tudom nem kellett volna,de nem tehettem más akkor,17 évesen semmi nélkül)!!!Felhívogattam az állatorvosokat is,a menhelyeket is,állatvédőket és Gyepmesteri telepeket is,de nem láttak,és nem vittek be hozzájuk ilyen kutyust állításuk szerint,a kutyát nem vitték el orvoshoz. Csak egy üzenetet kaptam,hogy elveszett a kutyus(elvileg,meg hogy nem találják az oltási könyvét sem,így azt sem tudják vissza adni)! De mikor nálam volt a kutya akkor nem találtam az oltási könyvét,és mikor vittem oltatni csináltattam egy pótlást az orvosával(így van nálam most az az oltási könyv amit nem találtam) . Több mint 8 hónapja keresem,és senki sem látta!Hiába van bejelentve,ha a megtaláló nem viszi be az orvoshoz! A chipet le lehet olvasni,mikor bele tetettem ,akkor ellenőrizték ! Mr mindenhol keresetem,és ez az oldal az utolsó reményem,de itt is csak a lehurrogást kapom,mikor nem tehetek róla!Másnap be akartam menni az új tulajokkal az állatorvoshoz,de nem értek rá elvileg.A rendőrség addig meg nem csinál semmit,amíg nem kínozzák! Köszönöm szépen a hasznos féle válaszokat mindenkinek,Üdv.
2015. márc. 25. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nem lehurrogás, nem kell megsértődni, egész egyszerűen túl sok idő telt el!!!!

Ha valaki látta is a környéken (a leírtak alapján az sem lepne meg ha az új gazdái kitették volna a szűrét...), már vagy nem emlékszik rá vagy eleve mindegy is, mert attól hogy látták több hónapja x utcában, még nem biztos hogy nem került totál máshová.

És közben volt egy petárdázós szilveszter is...

Állatvédőrséget esetleg még érdemes lenne megkérdezni.

2015. márc. 26. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!