Persze, minden további nélkül, mivel lovaglás közben nem a ló előtt állva mutatjuk neki az irányt hogy mi merre hány méter...
Lovagoltam (és hajtottam is) vak lovat, minden különösebb probléma nélkül. Akkor, ott még nem voltam olyan szinten, hogy bonyolultabb dolgokat lovagoljunk, de az égvilágon semmi akadálya nem lett volna. terepen nagyobb odafigyelést igényelt, jobban figyelni kellett a talajra és a nővényekre amik hozzáérhettek, cserébe viszont nem volt ijedős, mert hát a vak ló nem nagyon ugrik meg, ragad el, hiszen nem tudja, hogy hová megy.
Van nem egy világszinten elismert kiképző ,aki dolgozik/dolgozott vak lovakkal, akár magasiskolai szintre képezve őket. Az idomítottság nem látás/nem látás kérdése és nem nyúzás a lónak, mert pont ugyan annyi erőfeszítésébe kerül, mint egy látó lónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!